Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingSuper Bowl LVIII: Floyd Mayweather ger en glimt av Chiefs vs 49ers...

Super Bowl LVIII: Floyd Mayweather ger en glimt av Chiefs vs 49ers från Ultra Luxury Suite

Super Bowl Sunday väcker spänning för miljontals amerikaner. Oavsett om det är själva spelet, reklamfilmerna, halvtidsshowen eller den älskade Puppy Bowl, det finns något för alla att se fram emot denna dag.

Till och med boxningslegenden Floyd Mayweather såg till att han inte missade handlingen. Noterbart är att han till och med betalade runt 1,3 miljoner dollar för VIP-sviten på Allegiant Stadium i Las Vegas. Så han gav fansen en tjuvtitt på sin svit för sina fans på sociala medier.

Chiefs vs 49ers: Mayweather-perspektivet

Floyd Mayweather gör ett stort uttalande hemma hos Las Vegas Raiders. För inte så länge sedan spenderade han dyra sviter för 34 teammedlemmar och stoltserade med sin överdådiga erfarenhet på sociala medier. De exklusiva sviterna på årets Super Bowl kommer med en rejäl prislapp, som sträcker sig från $1,4 miljoner till $2,5 miljoner, enligt SuiteExperienceGroup.com.

Med Mayweathers extravaganta val är det troligt att han säkrade en traditionell premiumsvit eller en klubbsvit, designad för att rymma mellan 16 och 28 gäster. På sin Instagram Story stoltserade han med sin överdådiga upplevelse när han stod på balkongen i sviten och njöt av spelet. Dessutom bar han sin svarta tröja som hade ‘TMT-loggan på ryggen.

Han var redo med biljetterna, redan för ett par dagar sedan. Dessutom, efter att ha köpt sina biljetter, tog han ett slag mot alla andra kändisar som avstod från att köpa sina egna biljetter till Super Bowl.

Mayweather ville inte “tigga” om biljetterna

Medan Donna Kelce, svägerskan till Chiefs tight end Travis Kelce, kanske inte åtnjuter privilegierna med en svit på Super Bowl 58, Floyd Mayweather Jr. tar lyxen till en annan nivå. Den legendariske boxaren delade nyligen på Instagram att han spenderade 1,1 miljoner dollar för en svit på Allegiant Stadium för evenemanget.

Dessutom skrev han i bildtexten, “Jag kysser inte en ** och jag behöver aldrig tigga om ingenting, särskilt inte för att få en Super Bowl-svit. Jag har inget emot att acceptera inbjudningar ibland, men en sak är säker… Den som betalar säger allt. Därför får jag mina egna platser och sviter så att jag kan göra vad jag vill och bjuda in vem jag vill!”

Läs mer: Floyd Mayweather, med $1 miljon biljetter, banker på ytterligare $1 miljon för att använda Superbowl LVIII till förmån för hans företag

‘Money’ verkar njuta av sin tid på Super Bowl, och kommer förhoppningsvis att lägga upp fler bilder och videor från evenemanget. Vad är dina tankar om Mayweathers påkostade livsstil? Berätta för oss i kommentarsfältet.

Inlägget Super Bowl LVIII: Floyd Mayweather Gives a Glimpse of Chiefs vs 49ers från Ultra Luxury Suite dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär