Wednesday, February 21, 2024
HemAnderson SilvaSuper Bowl LVIII: Dana Whites ex-konkurrent erkänner att han "förlorade fem år"...

Super Bowl LVIII: Dana Whites ex-konkurrent erkänner att han “förlorade fem år” för San Francisco 49ers efter att NFL-laget säkrade Chiefs Rematch

I vad som bäst kan beskrivas som NFL-versionen av Andersson Silva mot. Chael Sonnen 1-kampen, besegrade San Francisco 49ers Detroit Lions med 34-31 i den nagelbitande NFC-mästerskapsmatchen i natt. Efter att Lions dominerat den första halvleken tog sig 49ers fram från ett underläge på 17 poäng för att kvalificera sig för sitt åttonde Super Bowl-framträdande.

49ers kommer att ta sig an Patrick Mahomes-ledde Kansas City Chiefs den 11 februari på State Farm Stadium i Glendale, Arizona för en chans till sin sjätte Super Bowl-vinst. Medan San Francisco-fansen utan tvekan var förtjusta över deras lags prestation, tog spelet verkligen en vägtull på nerverna. Och ett sådant fan var Scott Coker som erkände Khabib Nurmagomedov och Islam Makhachev tränare, Javier Mendez att spelet var otroligt stressigt.

Scott Coker tror att 49ers kommer att vinna Super Bowl

I ett framträdande i Javier Mendez podcast, reagerade Bellator President Scott Coker, ett San Francisco 49ers-fan, på sin trepoängsseger över Detroit i går kväll och skämtade om att han förlorade fem år av sitt liv under matchen.

“De drog ut en riktigt eh galen galen match i går kväll som var så stressande. Jag tror att jag förlorade fem år av mitt liv när jag såg de två senaste nio matcherna. De vann, jag tror att det var 34 till 31 men de går till Super Bowl… och spelar mot Chiefs nu, sa Coker.

Även om hans vän och tidigare UFC lättvikt Josh Thomson påminde honom om att 49ers inte har besegrat Chiefs sedan 2014, Coker var överlycklig för sina chanser i Super Bowl LVII. “Jag fick lyssna på Josh Thomson för att han älskar Chiefs. Han kommer att vara mitt öra “ja, vi sparkar alltid på dig”… Det här är ett annat år, bror. Jag älskar (Patrick) Mahomes och Chiefs och jag tycker att de är fantastiska, jag älskar tränaren men jag tror att det här är vårt år, jag tycker att det här är ett speciellt år, tillade han. Cokers optimism återspeglar känslan hos den bredare 49ers fanbas, som tror att deras lag har en bra chans att vinna Super Bowl.

San Francisco 49ers bettingfavoriter går in i Super Bowl LVII

Kansas City Chiefs har gjort sitt fjärde Super Bowl-framträdande under de senaste fem åren, med en chans att vinna två Super Bowls back-to-back. 49ers har däremot inte vunnit en Super Bowl sedan sekelskiftet. I år är dock 49ers ett mycket farligt gäng, med nio av deras spelare som gör Pro Bowl.

En veritabel juggernaut, de har öppnat som bettingfavoriter. Med en begåvad quarterback in Brock Purdy och en fantastisk inhoppning Christian McCaffrey, de har övervunnit enorma hinder och tagit sig till Super Bowl. Deras prestation den här säsongen har varit inget mindre än enastående, och de hoppas kunna avsluta det med en Super Bowl-seger.

Läs mer: “Det är säkert” – Mitt i allmänhetens upprördhet mot Dana White försäkrar UFC-domaren att “säkerhetsåtgärder” kommer att förbättras i den kontroversiella Power Slap League

Inlägget Super Bowl LVIII: Dana Whites ex-konkurrent erkänner att han “förlorade fem år” för San Francisco 49ers efter att NFL Squad Secured Chiefs Rematch dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär