Wednesday, February 28, 2024
HemNBASuper Bowl 2024: Shaquille O'Neal är redo att sprida sig i Vegas...

Super Bowl 2024: Shaquille O’Neal är redo att sprida sig i Vegas och hålla NFL-traditionerna vid liv

Med början av 2024 finns det några evenemang att notera i kalendern. En av Super Bowl och den andra är Shaq’s Fun House. NFL-fans är mer än pumpade inför Super Bowl LVIII den 11 februari i Nevadas Allegiant Stadium. I upptakten till det är Shaquille O’Neals spektakulära festival som bidrar till hypen. NBA-legenden har njutit av NFL:s ultimata speldag med stil och han gör den större och bättre för fansen även i år.

Amerikas favoritvideo idag

Shaq’s Fun House har publicerat Save the Dates på sin officiella hemsida. Det kommer att kickstarta Big Game Weekend fredagen den 9 februari. I år kommer lokalen att vara i Las Vegas, Nevada. Ett nät av en EDM-festival med en oktoberkarneval, den är lika större än livet som jätten med namnet fäst vid den.

Detaljer filtreras fortfarande in för 2024-utgåvan men det kommer inte att göra dig besviken under de senaste åren. O’Neal tog alltid in sina berömda vänner som Snoop Dogg och Diplo för att leda festivalen 2023. Han har tidigare hållit det i Miami, Orlando, Phoenix och Los Angeles medan det i år kommer att vara i underhållningshuvudstaden.

Tidigare innehöll festivalen Adam Levine, Migos, Patrick Mahomes och Jamie Foxx. Han anpassade det också till virtuella evenemang som Shaq’s Fun House vs Gronk Beach 2020 och Shaq Bowl 2021.

Shaquille O’Neal är partiernas borgmästare. Han har manifesterat sitt årliga firande i otroliga fanupplevelser, oavsett om det är Shaqtober på Halloween, hans insamling The Event, julklappen av Shaq-a-Claus eller hans senaste EDM-satsning, Bass All-Stars.

Shaq’s Fun House föregick de flesta av hans årliga festligheter och satte riktmärket för vad Shaq än tar med sig till Big Game Weekend. Se bara på historien om hans Super Bowl-tradition bara under de senaste två åren.

Shaq’s Fun Houses stora comeback

Pandemin 2020 fick O’Neal att pausa sina andra evenemang som Shaqtober och bli virtuell med sin Super Bowl-festival under två säsonger.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär