Tuesday, February 27, 2024
HemNFLSuper Bowl 2024: Får cheerleaders prata med spelare? Kommer de att...

Super Bowl 2024: Får cheerleaders prata med spelare? Kommer de att förbli stående under Super Bowl?

Trots deras glamorösa exteriör är NFL-cheerleaders bundna av flera regler inom ligan. Dessa cheerleaders tjänar som entusiastiska supportrar för sina respektive lag och ger energi till stadionfansen och firar varje touchdown. Men tillåts hejarklackarna att konversera med lagens spelare mitt i deras firande?

Enligt NFL-historien har vissa spelare dejtat cheerleaders, som Rob Gronkowski, som dejtade Patriots cheerleader Camille Kostek. Men är det tillåtet? Låt oss ta reda på lagets varumärkesambassadörers arbetsroll och dejtingregler inför Super Bowl LVIII, bara två dagar bort.

Kan cheerleaders och spelare prata på eller utanför planen?

Cheerleaders i NFL måste alltid stå och röra sig på planen eller vid evenemang. De är strängt förbjudna att ha personliga, privata eller sociala relationer med spelare, vilket innebär att de inte dejtar, pratar, chattar på sociala medier eller fysisk kontakt. Att bryta mot dessa regler kan leda till böter, eller i värsta fall kan de förlora sina jobb.

Det är inte allt; vissa lag kräver till och med att cheerleaders blockerar alla spelare på sociala medier. Det sägs också att om en spelare råkar vara i samma restaurang eller bar har hon inget annat val än att lämna för att följa dessa riktlinjer.

Förutom så stränga regler finns det andra strikta regler som varumärkesambassadörerna i varje team måste följa.

Vilka är de andra reglerna som cheerleaders måste följa?

Enligt NFL:s regelböcker får cheerleaders inte bära vissa typer av kläder, som träningsbyxor, även när de är lediga. Dessutom är tatueringar och piercingar inte tillåtna, och vissa lag kontrollerar till och med sina kroppar innan en match för att säkerställa att reglerna följs. Vidare, om hejarklackarna går upp i vikt, kan det leda till avstängning. Förbjudet att röka, dricka eller äta i uniform. De får inte heller använda slang, ge åsikter eller klaga på någonting. Hejaklacksledaren betalar för kostymerna de bär, och när de tar av sig dräkterna måste de lämna arenan vid den tidpunkten.

Bortsett från allt detta får de inte lägga upp olämpliga bilder, såsom underkläder eller strandkläder, eftersom deras konton på sociala medier verifieras dagligen. Dessutom tillåts de inte ändra sitt utseende drastiskt, retuschera sin smink eller kostymer, bära underkläder för att undvika glidning under en föreställning, och de uppmanas alltid att vara tillgängliga på samtalet. De måste också köpa lagets kalendrar och 100 exemplar för att sälja på marknaden för att skapa ett band mellan laget och deras fans.

Läs mer: Hur mycket pengar kommer cheerleaders att få betalt i Super Bowl LVIII?

Om de bryter mot NFL-reglerna kan de bli avstängda eller sparkade från sina jobb.

Tyvärr, för alla dessa regler, förordningar och arbetsuppgifter, tjänar cheerleaders bara en slant. Super Bowl LVIII anländer om två dagar, och hejarklackarna kommer som vanligt att få lägre löner. Under en säsong tjänar nybörjarna runt $150-200 per match, medan den erfarna kaptenen kan tjäna upp till $500.

Inlägget Super Bowl 2024: Are Cheerleaders Allowed to Talk to Players? Kommer de att förbli stående under Super Bowl? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär