Saturday, December 9, 2023
HemNBASuns vs Timberwolves: Förväntad laguppställning ikväll för Phoenix-sidan

Suns vs Timberwolves: Förväntad laguppställning ikväll för Phoenix-sidan

Minnesota Timberwolves (8-2) kommer att stanna vid Footprint Center ikväll för att ta sig an Phoenix Suns (4-6) som har kämpat för att slå igenom den här säsongen. Det finns mycket förväntan kring kvällens match på grund av en för många anledningar. Till att börja med blir det första gången den här säsongen som de två lagen möter varandra.

Wolves kommer efter en stark vinstsvit på sju matcher, medan Suns har lidit två back-to-back förluster. Trots detta är fansen exalterade över kvällens match eftersom Suns’ Big Three äntligen kommer att göra sin debut. Kevin Durant, som i princip hade burit hela laget, kommer att få den välbehövliga hjälpen när Devin Booker och Bradley Beal gör comeback efter att ha hanterat några skador.

The Suns Big 3-debut

Suns-teamet är äntligen komplett med Booker och Beal tillbaka på listan. Med detta kommer den planerade startuppställningen för ikväll att vara Durant och Eric Gordon som forwards, Booker och Beal tar vaktpositionerna och Jusuf Nurkic tar mitten. The Suns har varit på paus i två dagar medan Wolves kommer iväg med två back-to-back-matcher. Detta kommer att ge Suns ett försprång över T-Wolves.

LeBron James vittnar om Kevin Durants storhet efter att ha gått förbi Slim Reaper två gånger

Devin Booker är tillbaka efter att ha hanterat en vrickning i höger vad; han spelade bara två matcher av tio den här säsongen. Beal hade lidit av konsekventa ryggproblem, vilket ledde till att han missade 7 matcher. Med de två tillbaka i kärnan kan vi förvänta oss att se lite action i kväll från Suns. Ändå är vargarna som har haft ett fantastiskt lopp den här säsongen inte lika lätta att ta.

Booker kommer att vara rostig och sakna viss uthållighet, medan Beal fortfarande borde vara lite trög. Dessutom måste laget vänja sig vid att ha de tre stora tillbaka på banan efteråt. Så det borde inte vara förvånande om kemin är lite dålig ikväll. Wolves, å andra sidan, har spelat utmärkt boll den här säsongen, krossat alla på deras sätt, och de kommer inte att vara ett lätt lag att vinna mot.

Även om det skulle fungera som en stor moralförstärkare för Suns att säkra en vinst i kväll, så måste de anstränga sig lite hårdare för att gå mot Wolves som inte har varit annat än konsekventa och effektiva hittills. Dessutom har de en uppsättning kärnspelare som är i utmärkt form, vilket ger dem en fördel gentemot Suns.

Tror du att Suns har en chans mot vargarna nu när de tre stora har återförenats? Låt oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär