Wednesday, December 6, 2023
HemNBASuns Skadeuppdatering: Spelar Bradley Beal ikväll mot Bulls? Coach Vogels senaste...

Suns Skadeuppdatering: Spelar Bradley Beal ikväll mot Bulls? Coach Vogels senaste om All-Star Guards debut

Phoenix Suns-spelen är sådana som alla ser fram emot. Ja, på grund av Booker-Durant-Beal-trion, som naturligtvis bildar ytterligare en Big Three. Sedan den ordinarie säsongen började verkar det som om antingen Devin Booker eller Bradley Beal har varit begränsade till sidlinjen. Suns vinster har mer varit en på-och-av-typ av rutin. Deras senaste match var en seger med 120-106 över Detroit Pistons. Durant tog ledningen med 41 poäng, med Gordon efter på 21.

Det var inte mycket av ett anmärkningsvärt spel från någon. Och ändå lyckades de betvinga de mycket fysiska kolvarna. Fortfarande för att göra sin NBA-debut kommer Beals närvaro på banan säkerligen att göra saker bättre för Durant.

Kan vi äntligen se Bradley Beal på planen för Suns vs Bulls matchup?

Beals spasmer i nedre delen av ryggen är det som har hållit honom borta i sju matcher sedan säsongsöppningen. Phoenix-fans är mer än redo att se en av NBA:s mest produktiva skyttar med en av de bästa startuppställningarna någonsin. Och på den noten pekar alla tecken på att Bradley Beal tar sig till banan för Suns vs Bulls-matchen ikväll. Tränaren Vogel har sagt så mycket – “Ser bra ut, måste bara se till och se hur han känner sig från jobbet idag.”

När du tittar på några av de tidigare upplagda videorna, han ser verkligen redo att göra lite skada. Draftad av Wizards 2012 som det tredje totalvalet (omgång 1), har Beal tillbringat hela sin tid med DC. 3x All-Star var Washingtons nyckelspelare och även om det var ett känslomässigt farväl, var Bradley Beal redo att ta sitt spel till nästa nivå.

När Beal förvärvades av Suns kom Ishbias önskan att vinna en titel som hade undgått dem så länge nära att förverkligas. Beal är också inne på samma tankegång. För en spelare med så enorma färdigheter har en ring alltid bara varit ett hotande objekt i fjärran för Beal.

Kan Solarna förverkliga Beals önskan om en ring?

Bradley Beal har varit väldigt exalterad över sin flytt till Suns och han har inte hållit tillbaka på att dela detta med världen. Efter att ha skrivit på avtalet har han pratat om hur att spela med två Hall of Famers kommer att pressa honom på sätt som han aldrig har kunnat göra med Wizards. Och det är sant.

Trots stor negativitet har Bradley Beal bara ord av beundran för Kevin Durant och Devin Booker

Från att vara helt förlitad på att stapla poäng till att kunna dela den arbetsbelastningen är en välsignelse i sig. Säsongen 2022-23 gjorde Beal 23,2 poäng per match på 50,6 % field goal 36,5 % från 3-poängsintervallet. Som nämnts ovan är Beals konsekventa poäng hans främsta vapen. En skarpskytt av naturen, han gjorde karriärbästa 31,3 poäng under säsongen 2020-21 och mer än 22 poäng under de senaste sju säsongerna.

Beals förmåga att skjuta 3-poängare kommer att vara en extra fördel för Suns som har kämpat i det området. Säsongen 2022-23 såg Suns på 24:e plats i 3-poängare med 35,5 % och även om siffran har ökat till 38,1 % den här säsongen, visar de senaste 3 matcherna en markant minskning – 34,5 %. Beal är en 37,2 % 3-poängsskytt (säsongen 2022-23, StatMuse), och att ha honom på banan kommer att visa sig vara en välsignelse för laget.

Nu är allt som återstår för Suns att spela. Om alla bitar passar precis runt solarna kommer Mat Ishbia och Bradley Beal att få sina önskemål. Och franchisen, deras första titel någonsin.

RELATED ARTICLES

Mest populär