Wednesday, February 21, 2024
HemNBASuns skaderapport: Spännande uppdatering om Kevin Durant före Grizzlies Clash

Suns skaderapport: Spännande uppdatering om Kevin Durant före Grizzlies Clash

Phoenix Suns har en viktig matchup mot Memphis Grizzlies på kommande. Efter två svidande förluster har Suns en tuff uppgift att återuppliva sig själva och komma tillbaka till vinnande sätt. En Ja Morant-less Grizzlies erbjuder den bästa möjligheten för den Phoenix-baserade franchisen att göra det. Men en stor uppdatering om Kevin Durant har nu sötat deras chanser.

Amerikas favoritvideo idag

Kevin Durant har varit borta från Suns laguppställning under de senaste 3 matcherna och lidit av en hälsenaskada. En skada som satte honom åt sidan, bara 2 matcher in i Suns’ Big-3-återförening satte franchisen i stora problem. Det verkar dock som om skadan inte stör ex-MVP längre eftersom Durant är redo att återvända mot Grizzlies ikväll.

Kevin Durant är tillgänglig för att spela mot Grizzlies

Kevin Durant kommer tillbaka för att spela mot Memphis Grizzlies. Efter att ha missat 3 matcher som såg Suns gå 1-2, kommer Durant att gå med i Big-3, Devin Booker och Bradley Beal igen för att hjälpa laget komma tillbaka till vinnande sätt. 13x All-Star har haft en säsong på MVP-nivå, i genomsnitt 29,9 PPG, 6,3 RPG och 6 APG.

The Slim Reaper har kämpat med hälsan under de senaste åren av sin karriär och saknar ofta en stor del av spel. Även i år har Durant missat 7 matcher redan, vilket ger honom bara 10 matcher för att behålla sina chanser att vinna MVP-utmärkelsen igen. Men med sin återkomst mot Grizzlies kommer Durant att få stärka sitt MVP-fall för den här säsongen.

(berättelse utvecklas)

RELATED ARTICLES

Mest populär