Saturday, December 9, 2023
HemNBASuns återupplivande talang avslöjar vad som stoppar Kevin Durant, Devin Booker och...

Suns återupplivande talang avslöjar vad som stoppar Kevin Durant, Devin Booker och Bradley Beal

Phoenix Suns skapade ett av de mest dödliga offensiva lagen i ligan i somras. De lade till superstjärnan Bradley Beal till ett lag som redan hade offensiva vapen som Devin Booker och Kevin Durant. NBA World valde omedelbart Suns som en av favoriterna att vinna titeln i år. Tyvärr har Kevin Durant och Co. hittills inte kunnat leva upp till förväntningarna. De ligger för närvarande på 10:e plats i Western Conference, efter att ha förlorat fem av sina första nio matcher.

Efter Phoenixs tidiga säsongskamper, red Suns återuppväckande talang Keita Bates-Diop upp vad som hindrar Kevin Durant, Devin Booker och Bradley Beal från att nå sin fulla potential.

Phoenix Suns problem hittills

En stor anledning till Phoenix Suns kämpande tidigt på säsongen har varit skador. Deras tre superstjärnor har knappt spelat några matcher tillsammans. Av deras Big 3 har bara Kevin Durant spelat alla nio matcherna för Suns. Bradley Beal och Devin Booker har spelat två matcher vardera hittills. Frånvaron av deras superstjärnor har lett till bristande kemi i det nybildade laget.

Suns 27-åriga forward Keita Bates-Diop utvecklade frågan under en intervju, “Vi har precis fått tillbaka Brad för det andra spelet, Book har varit ute. Kev har varit konsekvent, men laguppställningar – jag spelade inte, men nu spelar jag. Så det är mycket, inte omsättning i listan, utan bara omsättning för fjärde kvartalet.” Förutom Suns Big 3 har Keita Bates-Diop också missat tre matcher den här säsongen. Denna inkonsekvens i line-upen hindrar Suns från att hitta sin rytm och förverkliga sin sanna potential.

Phoenix Suns har visat glimtar av storhet

Även om Suns’ Big 3 har spelat väldigt få matcher den här säsongen, har de visat tecken på storhet när de har trampat på banan. Kevin Durant har varit i otrolig form, med i snitt 30,2 poäng och 6,9 returer. Booker och Beal har också visat mycket lovande i de två matcher de har spelat. Booker fick hela 31,5 poäng och 10,5 assist per match i de två matcherna, och Beal fick respektabla 18,5 poäng per match. Phoenix Suns kommer att vara en kraft att räkna med när alla deras tre superstjärnor återvänder till banan i full hälsa.

Återuppbyggnad i en post Kevin Durant-Kyrie Irving-eran, vem är Brooklyn Nets nya ansikte? Cam Thomas, Ben Simmons eller Mikal Bridges?

De har inte grävt sig ett särskilt djupt hål och kan lätt göra comeback i de kommande matcherna. Det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen att dra några slutsatser, och Phoenix Suns-fansen är glada över att se deras Big 3 tillbaka på banan.

Med ett rekord på 4-5 är Suns inte på de sämsta platserna. Tror du att en lag i full form kan ta dem till mästerskapets ära? Lämna dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär