Wednesday, February 28, 2024
HemNFLSugar Bowl vs Rose Bowl: Vilket är det billigaste slutspelsspelet och var...

Sugar Bowl vs Rose Bowl: Vilket är det billigaste slutspelsspelet och var hittar man de bästa erbjudandena?

Buzzen kring 2023-2024 College Football Playoff når sin högsta intensitet, och det handlar inte bara om handlingen på planen. Med Rose Bowl som är värd för Michigan vs. Alabama och Sugar Bowl med Washington vs. Texas på måndag, gör biljettpriserna för dessa semifinalmatcher sina egna rubriker.

Amerikas favoritvideo idag

För inbitna fans och högskolefotbollsentusiaster är det inte billigt att säkra en plats för att bevittna dessa marquee-krockar. Biljettpriserna har skjutit i höjden till några av de högsta i det senaste minnet, särskilt för Rose Bowl Game och det orsakar en hel del uppståndelse i sportvärlden. Men oroa dig inte! Vi har samlat prisinformationen från olika webbplatser så att du kan hitta passande erbjudanden som också är fickvänliga!

Rose Bowl vs. Sugar Bowl: Kampen om biljettpriserna för semifinalerna i CFP och de bästa erbjudandena

Om du tittar på Rose Bowl-showdownen, gör dig redo för några rejäla prislappar. Sekundärmarknadspriserna för spelet varierar men förväntar dig att dra ut en betydande summa. Från StubHub till TickеtSmartеr, priserna svävar runt $400-$500 märket före avgifter, med i genomsnitt skyhöga över $1 000 på vissa plattformar:

 • StubHub: $409 ($573 med avgifter)
 • Tickеtmaster: $450 ($544 med avgifter)
 • TickеtSmartеr: $455 ($577 med avgifter)
 • Speltid: $489 ($661 med avgifter)
 • SеatGееk: $404 ($558 med avgifter)
 • TickPick: $537 med avgifter
 • Vivid Sеats: $394 ($531 med avgifter)

Men det finns en liten silverfoder; priserna verkar ha sjunkit något från tidigare i veckan, vilket ger en strimma hopp för sista minuten-köpare. TickPick kan bara vara din favorit för en affär! De erbjuder biljetter bara till $537 med avgifter (den lägsta), särskilt i de övre delarna av ändzonens sidor.

Hitta Sugar Bowl biljettpriser och rabatterade erbjudanden

Under tiden är Sockerskålen inte långt efter i prisloppet. Även om de inte når Rose Bowl-nivåerna, kräver biljetter till Huskies vs Longhorns matchen fortfarande en vacker summa. Priserna på Tickеtmaster, TickеtSmartеr och SеatGееk rör sig runt $400-$500, vilket visar upp en rejäl ökning jämfört med tidigare år:

 • Tickеtmaster: $433 ($532 med avgifter)
 • TickеtSmartеr: $400 ($508 med avgifter)
 • Speltid: $385 ($590 med avgifter)
  SеatGееk: $375 ($518 med avgifter)
  TickPick: $494 med avgifter
  Levande platser: $369 ($498 med avgifter)

“Doesn’t Want the Mickey Curse”: Nick Saban och Jim Harbaughs Pre-Rose Bowl Encounter skapar uppståndelse bland fansen

TickPick visar återigen några av de bästa erbjudandena, och erbjuder biljetter för 494 $ med avgifter för platser i stadions övre nivåer. Så oavsett om du letar efter den dyra Rose Bowl mellan Wolverinеs och Crimson Tidе, eller den fickvänliga Sugar Bowl between Huskies, eller Longhorns, kan du bara besöka TickPicks hemsida för att hitta de bästa erbjudandena till lägsta pris!

RELATED ARTICLES

Mest populär