Saturday, December 9, 2023
HemNFLStyvmamma Gisele Bundchen reagerar på att Tom Brady spenderar speciell tid med...

Styvmamma Gisele Bundchen reagerar på att Tom Brady spenderar speciell tid med äldste sonen Jack under Thanksgiving

Gisele Bündchen och Tom Brady kan ha meddelat en ömsesidig skilsmässa, men det verkar inte ha påverkat deras medkänsla mot varandra, särskilt för barnen. Den brasilianska supermodellen hade nyligen reagerat på ett Thanksgiving-inlägg som delas av NFL-quarterbacken på Instagram.

Bündchen kallade en gång Bradys äldsta son Jack för hennes bonusbarn, och nu verkar det som om hon verkligen menade det. Även om Brady delar honom med Bridget Moynahan, var det Bündchen som uppfostrat honom sedan han var liten.

Den stigande fotbollsstjärnan sågs nyligen ha en rolig tid med sin pappa under Buccaneers träningspass på onsdagen. 15-åringen kastade några pass och genomförde några reps tillsammans med Brady. Det var ett ganska hälsosamt ögonblick för fansen att titta på.

Tom Brady och sonen Jack njuter av en familjestund på Bucs pre-Thanksgiving-träning.@TomBrady⁩ ⁦@Buccaneers @Räv pic.twitter.com/OVaPeizh0n

— Jeff Tewksbury (@JeffTewksFox13) 23 november 2022

Quarterbacken delade denna förtjusande snap på Instagram med bildtexten “My Inspiration”. Inom några timmar kommenterade Bündchen med en emoji med rött hjärta, vilket gjorde avsikterna tydliga att hon fortfarande var hans styvmamma.

Efter träningspasset frågade reportrar Brady om hans reaktion. “Det är det bästa. Jag hade honom här på träningsläger förra året, vilket var fantastiskt för en pappa. Så mycket jag kan vara runt honom, desto bättre är det.” han sa. För Tom Brady var denna Thanksgiving ganska speciell eftersom han kunde luta sig tillbaka mot sina föräldrar och familj igen.

DYK DYPARE

Förutom att spendera tid med Jack, enligt rapporter, tog han också med Benjamin och Vivian på en pizzafest på Brooklyn Heights pizzarestaurang Dellarocco. Page Six nämnde att alla fyra njöt av en mängd läckra pizzor och firade sin första Thanksgiving efter att de tillkännagav skilsmässan.

Tom Brady vill bli en fantastisk pappa

Ända sedan NFL-quarterbacken tillkännagav sin återkomst har skillnader i hans äktenskapsliv börjat skapa rubriker. Efter månader av fram och tillbaka meddelade duon att de i godo skulle upplösa sitt äktenskap på 13 år; Men att ta hand om barnen är ett ömsesidigt ansvar.

Denna Thanksgiving gav Brady lite ljus över sina avsikter, gick framåt och lovade att vara där för barnen. “Det är bara, jag är här i min 23:e säsong och ser fram emot att avsluta starkt här efter Thanksgiving,” sa han innan han tackade alla som påverkade hans karriär och bidrog till hans framgång. “Och du vet, jag vill bara vara det för mina barn. Jag vill bara vara den bästa pappan jag kan vara”, tillade han. Oavsett så är det ännu inte att se om Brady tar ett slutgiltigt beslut om sin fotbollskarriär efter den här säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär