Wednesday, February 28, 2024
HemGolf"(Stricker), I Don't Care": Tiger Woods osagda berättelse från kollega avslöjar varför...

“(Stricker), I Don’t Care”: Tiger Woods osagda berättelse från kollega avslöjar varför han borde leda Team USA på Bethpage

Den dubbla förlusten i Ryder Cup och Solheim Cup 2023 gjorde de amerikanska golffansen förkrossade. För Ryder Cup var det många som skyllde på att det var kaptenskapet som spelade en viktig roll i lagets nederlag. Med målet att lösa in i de kommande utgåvorna av dessa evenemang verkar Team America vara i stort behov av en ny skeppare. Med Tiger Woods tillbaka på golfscenen, vem kan vara den bättre mannen att göra det, eller hur?

Golfvärlden föreslog att 48-åringen skulle ta över ledningen av Ryder Cup 2025 och förhoppningsvis leda USA till seger 2025. Men vad gör 15x majormästaren till ett populärt val för lagkaptenen? Lucas Glover, hans landsman i President’s Cup 2009, började nyligen veta varför den 15-faldiga Major-vinnaren passar bra för rollen.

Tiger Woods attityd gör honom till en lämplig kandidat för kaptenskap på Bethpage

En bra ledares riktning kommer långt i att påverka resultatet av ett spel. Tiger Woods är ett starkt val, inte bara på grund av hans utsmyckade meritlista utan också för hans glänsande självförtroende.

På sidan av alla dem som gynnar Woods som tar ansvar för Amerikas golfstolthet, nämnde 2009 års US Open-vinnare hans självförtroende och go-getter-attityd som skäl till varför han borde inneha maktpositionen. Men varför tycker Glover att 48-åringen passar bra? Tja, svaret ligger i historiens insiktsfyllda sidor.

När han kom ihåg en konversation mellan Tiger Woods och Steve Stricker redan 2009, sa Lucas Glover: “Jag kommer bara ihåg att (Tiger Woods) och Steve Stricker pratade om att vara partners i fyran. De diskuterade vem som skulle slå ut, vilka hål och allt det där. Tiger sa bara, «Strick, jag bryr mig inte. Bara slå den i fairway för mig, så vinner vi». Självförtroende från den utan tvekan största järnspelaren någonsin.”

Säkert gör självförtroendet såväl som den skicklighet som Woods bär honom till ett av de starkaste alternativen som finns, och den nuvarande världen nr. 31 håller med. Men skulle Glover själv vilja vara en del av Woods team?

Vilka är Glovers avsikter för Ryder Cup 2025?

Efter att ha gett en välbehövlig insiders scoop på idén om att Woods ska leda Team USA, fick Glover också frågan om han skulle spela för sitt lag om han fick en chans. Intressant nog vann hans svar många hjärtan.

På frågan om huruvida han skulle vilja spela för sitt land i Bethpage för den kommande Ryder Cup, sa Glover: “Självklart, jag skulle älska att spela 2025 på Bethpage, om möjligt. Om inte, skulle jag vilja vara där i någon egenskap och representera vårt land.”

Läs mer: Tiger Woods tar djärva steg för att tackla upproret mot sitt företag med Justin Timberlake

Hans beslutsamhet och beredskap att hjälpa sitt hemland är verkligen inspirerande. Vad tror du om utsikterna att Tiger Woods blir kapten i den kommande Ryder Cup-upplagan? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget “(Stricker), I Don’t Care”: Tiger Woods’s Untold Story From Colleagues Reveals Why He Should Lead Team USA at Bethpage dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär