Monday, December 4, 2023
HemWrestlingStrax efter att ha satt Dwayne Johnson över Vin Diesel, chockade ex-UFC-stjärnan...

Strax efter att ha satt Dwayne Johnson över Vin Diesel, chockade ex-UFC-stjärnan Joe Rogan med en stor anklagelse på The Rock 2019

Dwayne Johnson och Vin Diesel har en lång historia med varandra. Båda har delat skärmutrymme mitt emot varandra i filmserien “Fast and Furious”. Medan Joe Rogan delade ut komplimanger för Diesel, tog en före detta UFC-fighter ett gipp på DJ. Han anklagade The Rock för en viktig sak som lämnade UFC-kommentatorn i ett tillstånd av chock.

2019 dök Brendan Schaub upp på Joe Rogan Experience Podcast, där de pratade om Vin Diesel och Dwayne Johnson. Medan Rogan uppskattade Diesel och pratade om Fast and Furious, påstod Schaub att DJ använde steroider.

Schaub sa: “Skådespelarna tappar verkligen förståndet man på grund av deras arbetshastighet, eftersom du låtsas vara någon annan. Förutom The Rock.”

Rogan, som berömde WWE-legenden, sa: “Den där killen. Vet du vad han gör? Han går till gymmet med två timmars sömn.”

Schaub tillägger, “Med mycket steroider!”

Rogan (med ett förvånat ansikte) sa: “Använder du verkligen (använder steroider)?” Schaub svarade, “Joe… Tror du att han blir så stor med kokain igen? Ja, men jag säger det till Jon Jones”

Det här är inte första gången folk har frågat Johnson om hans massiva kroppsbyggnad. The Great One förnekar dock alla anklagelser om användning av prestationshöjande droger. För några år sedan gav han också ett passande svar till alla som anklagade honom för detsamma.

Dessutom, 2009, delade The Rock med MTV att han en gång använde steroider. Det här var när han var ung och gick på gymnasiet. Men det var sista gången han påstår sig ha använt den.

DYK DYPARE

Brendan Schaub tog en gång en grävning hos Dwayne Johnson angående Project Rock-avtalet med UFC

Det här är inte första gången UFC-fightern som blivit komiker tar ett skott mot Johnson. För några månader sedan pratade han om Project Rock-avtalet med UFC på Extra Thiccc-podden. Han hade några allvarliga saker att säga om stjärnan med ett nettovärde på 800 miljoner dollar.

Schaub sa: “Så med The Rock, du har din tequila som ploppar. Jag är grändkattversionen av The Rock, jag är fattigmansversionen av The Rock. Jag har min whisky, jag har mina varor, jag har dig, jag turnerar. Han gör allt. Så The Rock dude allt går bra.”

Han tillade, “Jag säger till dig, dude, du tvingar och det är återigen inte ditt fel. Du vet vad fan, hur verksamheten fungerar. Men om du tvingar dessa fighters att bära dina bullsh*t-skor och du kommer inte att betala dem. Jag skulle gärna vilja höra förklaringen där du tycker att det är okej.”

Ändå har många UFC-fighters pratat om samma fråga men inte hört från DJ. Vad är dina tankar om detsamma? Tror du att Brendan Schaub har några problem med DJ?

Dela dina åsikter i kommentarsektionen nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär