Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Straffar kommer att hända": Tränaren Robert Saleh slår mot New York Jets...

“Straffar kommer att hända”: Tränaren Robert Saleh slår mot New York Jets “dumma” spel efter bisarr match

New York Jets led ännu ett förödmjukande nederlag, den här gången mot Los Angeles Chargers. De förlorade matchen med 6–27, vilket gav sitt säsongsrekord till 4–4 i ligan. Robert Salehs lag upptar nu 3:e positionen i AFC East. Saleh är uppenbart missnöjd med sitt lags prestation, särskilt offensiven, vilket framgick av hans interaktion med pressen efter matchen.

Jets nuvarande ställning i American Football Conference har blivit allt mer frustrerande för många, till den grad att den pensionerade Dallas Cowboys-legenden Troy Aikman sa: “Jag är förvånad över att Robert Salehs skägg inte har blivit grått ikväll.” Utan tvekan ökar detta behovet för Saleh att genomföra några förändringar inom sitt lag om de siktar på att säkra en plats i slutspelet.

Robert Saleh och hans lags oändliga kamp

Redan från början var det uppenbart att Jets var avsedda för en förlust i denna match. Deras största svaga punkt, offensiven, var orsaken till denna kamp. Jets ådrog sig konsekvent straffar, drabbades av fall och hade till och med fumlar. Saleh insåg lagets misstag, eftersom han sa: “Det var många självförvållade sår.”

De lyckades konvertera endast 3 av 15 försök till tredje-down och begick åtta straffar under matchen, efter att ha ådragit sig 9 straffar i föregående match. I pressinteraktionen efter matchen tog tränare Saleh upp frågan om det höga antalet straffar, han sa: “Jag kände att många av dem bara satte när vi inte var i en bra position.”

Aaron Rodgers medicinska rapport – hur 3 miljarder dollar värt företagets snygga innovation ledde till hans supersnabba återhämtning

Robert Saleh fortsatte, “Jag sa att straff kommer att hända.” Samtidigt som han försökte visa sympati mot sitt lag, kritiserade han också lagets frekventa straffar och kallade deras spel “dumt”. Silverkanten för Jets i allt detta är att deras försvar förblir stabilt, men de kräver brådskande att deras anfall höjer sin prestation för att vinna matcherna.

Zach Wilson måste trappa upp sitt spel

Efter Aaron Rodgers akillesskada tog Zach Wilson över hans position, men den senare har hittills misslyckats med att fylla den rollen. 24-åringen har haft det kämpigt under hela den här säsongen och i söndagens match tappade han två fumlar. Mot Chargers gjorde Zach 33 av 49 försök på 263 yards.

Chargers försvar gjorde det svårt för Wilson att sätta sin prägel i spelet och sparkade honom totalt åtta gånger. Robert Saleh erkände att Wilsons prestation inte var på nivå, men han försvarade honom också genom att konstatera att det inte var hans sämsta spel.

Denna söndag kommer Jets att möta Las Vegas Raiders, som för närvarande har ett rekord på 4-5 i ligan. Det ska bli intressant att se om Jets har lärt sig sin läxa och kan höja sitt spel eller om de kommer att utstå ytterligare ett nederlag.

RELATED ARTICLES

Mest populär