Friday, February 3, 2023
HemNASCAR"Största föraren" Kyle Larson skickar förväntningar genom taket med en enkel tweet

“Största föraren” Kyle Larson skickar förväntningar genom taket med en enkel tweet

När lågsäsongen rullar in har Hendrick Motorsports-föraren Kyle Larson stora planer på gång. Larson samarbetar med en trefaldig World of Outlaws Series-mästare Brad Sweet för att skapa en helt ny dirtracing-serie. Sweet släppte nyligen en tweet och retade det kommande schemat. Snart svarade 2021 NASCAR Cup Series Champion på det också.

Brad Sweet twittrade, “Vem blir glada för @HighLimitRacing 2023-schemat? @KyleLarsonRacin och jag blir glada över att presentera schemat och kanske några andra överraskningar.”

Snart, Hendrick Motorsports förare, Kyle Larson, svarade med en smiley. Denna nya racingserie kommer att se dagens ljus 2023. Tävlingen kommer att vara stenhård med de 410 bästa sprintbilarna. Det kommande schemat kommer att innehålla 12 låtar totalt.

Under tiden, när det gäller utbetalningar, kommer mittveckans lopp att se upp till 50 000 $ att vinna. Av de planerade 12 loppen skulle de klassificera två av dem som tältevenemang. Dessa evenemang skulle få upp till $140 000 i plånbokvärde. Dessutom skulle de återstående 10 loppen få ett plånboksvärde på cirka $80 000 vardera.

I sitt pressmeddelande nämnde Larson, “Vårt uppdrag är att hjälpa sprintbilsracing att bli större och bättre.” Han sa också, “The High Limit Sprint Car Series kommer inte bara att skapa fler möjligheter för sprintbilsförare att tävla mitt i veckan för stora pengar, utan också ge grusbanans fans fler bra racing att delta i.”

NASCAR och Kyle Larson fans reagerar på den kommande High Limit Racing Series

När fansen såg Larson och Sweet retas med det kommande schemat, sa fansen att det inte kunde vänta. Några av dem föreslog också möjligheten att inkludera några av de spår de känner och älskar. Medan vissa också tog sig tid att berömma de ansträngningar som NASCAR Cup Series-föraren och World of Outlaws-föraren lagt ned.

Fansen sa,

Några lopp i Australien? 🙂

— Speedway City (@SpeedwayCity) 7 december 2022

förhoppningsvis Florida i schemat

— Bri (@twbvnny) 7 december 2022

pic.twitter.com/atZ17Zq1SE

— scott philistine (@skateeagles) 7 december 2022

Jag vet att det är en dröm men det skulle vara så sjukt om @jacksonmotorplx stod på schemat. Veckan mellan The Knoxville Nationals och The Jackson Nationals skulle vara logistiskt logistisk.

— Tim Hillesheim (@djbadboytim) 7 december 2022

När du ser att Kyle nu bor i Arizona och att du Brad är bara ett stenkast bort, kan ni alla fundera på att bygga den mest dåliga banan någonsin nära storstadsområdet Phoenix för att ersätta Manzy & Arizona Speedway? Vädret här är perfekt under lågsäsong.
Säger bara.

— EddieChavez@AZ (@EddiechavezAZ1) 7 december 2022

@BradSweet49 och @KyleLarsonRacin är de bästa förarna i sprintbilssamhället. Alla dessa saker de gör var något vem som helst av er kunde ha gjort. Men nej de gjorde det, det är därför de är störst.

— Brandon O’Rourke (@blorourke) 7 december 2022

Är du exalterad över den kommande schemanedgången? Skulle du delta i tävlingarna personligen? Men oroa dig inte för de som inte kommer att kunna delta personligen, Flo Racing skulle livestreama evenemanget för er alla. Låt oss veta vad du har för förväntningar på serien i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär