Sunday, December 10, 2023
HemTennisStorhjärtad gest träffar Naomi Osaka mitt i känslan när dotter Shai redan...

Storhjärtad gest träffar Naomi Osaka mitt i känslan när dotter Shai redan gör sitt inflytande i varumärkesvärlden

Efter att ha tillkännagivit sin comeback, tidigare världsetta, har Naomi Osaka inte lämnat någon sten ovänd för att se till att hon är i sin bästa form närhelst hon är redo. Vi väntar alla på att hon ska vara tillbaka i aktion på banan. Innan hon gick till banan bestämde sig Osaka för att göra ett stopp i sin favoritbutik för skor: Nike. Men lite visste hon om den trevliga överraskning som väntade henne, som väckte en känslomässig reaktion.

Osaka har arbetat med Nike i flera år och de designade också en väldigt speciell och unik logotyp för henne. Det framhävde alla drag i hennes personlighet och hennes unika bakgrund. Men den nya logotypen verkade verkligen träffa ett ackord inom henne. Låt oss se varför.

Nikes nya logotyp för Naomi Osaka gjorde henne överväldigad av känslor

Naomi Osaka meddelade i går att hon skulle göra sin comeback till professionell tennis 2024 på Brisbane International. För att ge sitt bästa på banan bestämde sig Osaka för att göra ett pitstop i Nike-butiken för att köpa sina favoritskor till matchen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nike Women (@nikewomen)

När hon var i butiken såg hon den nya logotypen Nike hade utvecklat åt henne. Hennes gamla logotyp hade en bedårande kattunge och nu har de lagt till en ännu mindre kattunge tillsammans med den för att representera hennes dotter Shai. Osaka postade flera berättelser om samma för att lyfta fram detsamma. Hon lade upp bilder på den nya logotypen och skrev även en bildtext till den.

Det stod: “Den lilla kattungen som representerar Shai har mig så i mina känslor.” Det var en vacker gest från ett välkänt varumärke, eftersom det visar hur de bryr sig om Osaka och känner för henne som en del av sin familj. Inte bara logotypen, Osaka njöt också av andra aspekter av att ta stopp.

Osaka verkar njuta av hösten i Portland

Förutom berättelsen hon la upp på sin Instagram-sida, lade hon också upp en massa bilder på sitt konto. En av de första bilderna var på logotypen och de andra varorna. Hon poserade också för några bilder på gatan och utanför butiken. Det är höstsäsong i Portland och löven har börjat falla, vilket gjorde det till en perfekt bakgrund för henne.

Hon skrev också en bildtext till bilderna i sitt inlägg. Det stod: “Snabb Portland-resa i min citronpeppa-steppa Ngl Portland ganska trevligt, jag vet dock inte om det är höstlöven “.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Naomi Osaka (@naomiosaka)

Hennes inlägg visar att den här lilla resan definitivt är en bra paus för henne att ta innan hon fördjupar sig helt i sporten igen. Tror du att Osaka kan nå toppen av WTA-touren igen efter sin comeback 2024? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär