Friday, February 3, 2023
HemSoccerStora problem för topp 6 Premier League-klubbar som Storbritanniens premiärminister kommer att...

Stora problem för topp 6 Premier League-klubbar som Storbritanniens premiärminister kommer att införa revolutionära förändringar

Det här året har inte varit bra för engelsk fotboll. Medan fotbolls-VM är på väg att avslutas kommer de senaste nyheterna från Storbritannien. Premiärminister Rishi Sunak kanske kommer med förändringar i engelsk fotboll och det kan omstrukturera Premier League. Enligt rapporterna har PM redan skrivit under på införandet av en regulator. För bara några veckor sedan slog Premier League en kula mot hotet om en regulator på deras huvud.

Ligan kommer att gå igenom den största revolutionen i sin historia. Den förra regeringen förnekade idén om att ha en regulator, även om lagens firande avbröts efter att regeringen ändrats.

De kommer att släppa vitböcker

Enligt rapporterna kommer regeringen att införa reformer under de första veckorna i januari och de siktar på att stifta dessa lagar till 2024. Tillsynsmyndigheten kommer att ha personal för att övervaka de omtvistade frågorna.

“Jag förstår brådskan… frustrationen. Det är en av våra högsta prioriteringar. Att lämna det till branschen själv har inte fungerat på decennier. Fans har blivit svikna av vissa ägare som inte agerar på ett ansvarsfullt sätt.”

De #FanLedReview är “närstående” säger @DCMS minister @michelledonelan pic.twitter.com/RT2oBgq39R

— FSA (@WeAreTheFSA) 6 december 2022

Avdelningen för digital, kultur, media och sport sa: “Jag förstår brådskan … frustrationen. Det är en av våra högsta prioriteringar. Att överlåta det till sektorn själv har inte fungerat på decennier. Fans har blivit svikna av vissa ägare som inte agerat på ett ansvarsfullt sätt.”

Att sanktionera klubbar i Premier League

Dessa lagar, om de fastställs, kommer att introducera tillsynsmyndigheten till scenen, som kommer att ha befogenhet att ge sanktioner till klubbarna om de bryter mot några regler i ligan. Regeringen försöker komma runt alla finanskriser i ligan och det är därför de nu försöker reglera den.

DYK DYPARE

Topplag som Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester United och Manchester City kommer alla att vara under det fina mikroskopet. Ibland har stora klubbar en tendens att överskrida finansiella regler.

VM 2022 resa i England

Englands VM-resa började med en 6-2-vinst mot Iran, följt av en mållös oavgjord match mot USA. England kvalificerade sig och toppade tabellen efter att ha slagit Wales med 3-0.

Englands åttondelsfinal var ingen svår sådan, och de tog sig igenom Senegal genom att vinna med 3-0. Lyckan varade inte så länge när Harry Kane missade en straff och England förlorade mot Frankrike i kvartsfinalen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär