Thursday, November 30, 2023
HemTennisStor oro över Emma Raducanus deltagande i Australian Open 2024 när hon...

Stor oro över Emma Raducanus deltagande i Australian Open 2024 när hon delar ännu en angående uppdatering

I den enorma tennisvärlden går spelare in med sina talanger, bevisar sitt värde och tjänar prestationer som stannar hos dem under hela livet. Förutom den professionella resan kommer skador också in som en del av spelet och har potentialen att lämna ett förödande spår också. Emma Raducanu, tennisspelaren med en glittrande karriär, stod inför en tuff del av skadorna under sin senaste karriär. Hennes senaste uppdatering ser inte heller så bra ut.

Den brittiska tennisspelaren Emma Raducanu har varit borta från spelet sedan april. Brittan var tvungen att genomgå en operation som involverade mindre beröringar på både hennes handleder och vrister. När fansen firade ryktena om hennes förväntade återkomst, gav ett tillkännagivande fansen ytterligare en chockerande nyhet om hennes comeback.

Emma Raducanu meddelar att hon drar sig ur sitt kommande turnédeltagande

Den unga tennisstjärnan Emma Raducanu har tagit ledigt från turnéer på grund av många hälsoutmaningar som hon upplevt under året. Återhämtningsfasen som fick henne att missa avgörande turneringar som Australian Open, verkade skona 21-åringen. Otur för den brittiska stjärnan såväl som fansen gav en ny uppdatering en ny paus till hennes förväntade comeback.

Den tidigare US Open-mästaren har dragit sig ur en utställningsmatch i december på Macau Tennis Masters. Detta beslut kommer när den unga britten fortsätter sin återhämtningsresa från handleds- och fotledsoperationer, som ägde rum på grund av en skada som hon ådrog sig i april. Medan tenniscommunityt och fansen ivrigt väntade på uppdateringar om Raducanus återhämtning, blev uppdateringen inget mindre än en chock.

I hopp om att den talangfulla spelaren kan övervinna dessa utmaningar och göra en stark comeback till den konkurrenskraftiga tennisbanan, är fansen nu oroade över hennes deltagande i Australian Open, planerat till början av 2024. Men sedan 21-åringen har missat tre stora evenemang i år ligger hennes ranking nu i den röda zonen.

En säsong full av motgångar för Raducanu

21-åriga Emma Raducanu som en gång tog sin första Grand Slam-seger i New York vid bara 18 år, har varit frånvarande från domstolarna sedan april. Britten stod inför en rad motgångar, och missade French Open, Wimbledon och US Open. Att hitta hennes namn föll ner till nummer 214 i rankingen, hennes frånvaro väckte frågor bland fansen.

Efter att Raducanu tog till sina sociala medier för att dela den återupptagna statusen för hennes träningspass i augusti, började hennes fans förbereda sina sinnen och hjärtan för att uppleva samma gamla hårda action igen. Men eftersom resan tillbaka till tennisvärlden är långsam och stadig, visar sig hennes inte vara något annorlunda än det. När hon tar sig igenom rehabiliteringen väntar tennisentusiaster nu på nästa uppdatering.

RELATED ARTICLES

Mest populär