Wednesday, December 6, 2023
HemNFLStolta föräldrar Patrick och Brittany Mahomes välkomnar Baby Boy "Bronze" till Happy...

Stolta föräldrar Patrick och Brittany Mahomes välkomnar Baby Boy “Bronze” till Happy Kansas Family

Patrick Mahomes och Brittany Mahomes kan le nu. De nya maktpartnerna i NFL har en dubbel glädje efter att den senare födde sitt andra barn, en pojke. Noterbart tog den berömda duon till sociala medier för att tillkännage barnets ankomst, till stor glädje för NFL-universumet.

Det lyckliga paret döpte pojken, Patrick ‘Bronze’ Lavon Mahomes III, enligt en tweet av PM15. Bebisen föddes måndagen den 28 november, en dag efter att Chiefs registrerade en dunkande vinst över Rams.

Patrick “Bronze” Lavon Mahomes III 🤴🏽11/28/22 7lbs 8oz 🤍 @BrittanyLynne pic.twitter.com/2ltjXsnE09

— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) 29 november 2022

Enligt den unga superstjärnans tweet vägde barnet 7 pund, 8 uns. En dag tidigare hade NFL MVP-favoritens partner hävdat att hon inte var i förlossningsrummet vid en kvick kommentar.

Sterling Skye får en bror, och PM15 har en efterträdare?

Innan äktenskapet kände Patrick Mahomes och hans partner varandra under en lång period. NFL superparet började dejta i tonåren. De förlovade sig i september 2020 och förslaget var speciellt som inträffade en minnesvärd Super Bowl-kväll. Anmärkningsvärt nog ställde PM15 frågan till den tidigare proffsfotbollsspelaren direkt efter Chiefs’ Super Bowl-ringceremoni.

Duon välkomnade sitt första barn den 20 februari 2021. Mahomes erkände en gång att faderskapet förändrade banan för hans lovande karriär. Kommer NFL-världen i framtiden få se en mästarpappa och en tonårsson spela tillsammans? Tiden får avgöra.

Patrick Mahomes – En passionerad pappa och en stolt make

Superstjärnans kampanjledare förklarade i en intervju 2021 den stora förändringen han genomgick efter att ha blivit pappa. Han sa att det viktigaste ordet i att vara förälder är “sömnschema”.

DYK DYPARE

Chiefs QB beskrev också hur hans fru tog hand om deras första dotter, Sterling. “Brittany har varit en mästare, hon har varit den bästa mamman någonsin, så jag är bara exalterad varje dag för de nya utmaningarna och att se (Sterling) växa”, tillade Mahomes med ett kärleksfullt leende.

Tidigare hade NFL-legendaren och Bucs topp QB Tom Brady uttryckt liknande känslor om lyckan att bli pappa. Benjamins, Vivians och Johns far sa att han gillade rollen som pappa och att fostra en familj. Patrick Mahomes och Brittany Mahomes får andra det. För de säger att lycka är familjeband.

RELATED ARTICLES

Mest populär