Friday, December 8, 2023
HemOlympics"Stolt": Den legendariska gymnasten Nastia Liukin hejar på Gabby Douglas när hon...

“Stolt”: Den legendariska gymnasten Nastia Liukin hejar på Gabby Douglas när hon siktar in sig på OS 2024

Nastia Liukin är en gymnast par excellence som har varit alla ögons cynosure, bokstavligt och bildligt. Den före detta amerikanska gymnasten har höjt världens modekänsla med sin klädsel och lansering av den nya kapseln. Inte bara detta, idrottaren har setts dela spänning inför NHL-matchen mellan Dallas Stars och Arizona Coyotes.

På liknande sätt är den legendariska tillbaka till sina rötter – Gymnastik. Liukin i sin senaste höjdpunkt i sociala medier har hejat på Gabby Douglas. Hennes kortfattade stöd på tre ord av den framväxande talangen har orsakat uppståndelse online. Den entusiasm hon uttrycker för Douglas återkomst har ökat uppmuntran inom idrottsgemenskapen. Liukins hjärta gick nyligen ut till hennes landsman i ett mycket muntert, gratulationsinlägg. Är du spänd på att se vilket specialbudskap Liukin delar?

Nastia Liukin ”Stolt” ögonblick för en uppåtgående gymnastikstjärna

Efter Liukin är det Gabby Douglas som trendar över hela världen. Idrottares senaste inlägg och berättelser i sociala medier har skakat gymnastikfans. Efter 6 års uppehåll är hennes nya besked om en starkare comeback i OS mycket efterlängtad. Gång på gång lade Douglas till ett nytt inlägg om sin träning från lägret tillsammans med sin flickas kamrater, Hezly Rivera, Claire Pease och Madray Emmanuelle Johnson. Följt av bildtexten “Första lägret tillbaka”. Som svar lade Liukin om innehållet med ett treordsbudskap, som blandade värme och en stark omfamning av den olympiska andan. Hon inkluderade orden ”STOLT. LGF Girls.” och taggade “@WOGAGymnastics.”

LFG är en förkortning för (Let’s Fucki** Go). Liukins ord är fyllda med glädje och stort välkomnande, vilket i slutändan stöder idrottare och efterföljande nivåhöjningar i spelet. Eftersom OS i Paris bara är åtta månader bort, är Douglas redo att göra vågor i gymnastikvärlden med sin fantastiska prestation. Hon är också en eldhärlig och fräck samtalspartner, vilket framgår av hur hon hanterar kritiker.

Gabby Douglas övervinner kontroverser och kritiker med panache och elan

All around-mästaren gjorde Douglas ett framträdande i olika podcaster och sociala medier efter att ha tillkännagivit sin comeback i OS. Hon uttrycker sin nyfunna kärlek till gymnastik och återvände till träningen för ett år sedan efter nästan sju års uppehåll från tävlingen. Hennes mål är inställt på plats för fem kvinnor i OS-lag 2024. Det var ett beslut mästaren tog i juni.

I en podcast som Douglas nyligen hade med Veckans Time Person, delade hon sin iver över att höra utrustningen, flyga genom luften och utföra olika rörelser. Det har varit hennes första intervju sedan hon kom tillbaka. USA Gymnastics bekräftade hennes deltagande i det första landslagslägret på över 7 år, ett viktigt steg för en potentiell återkomst.

Den legendariska gymnasten Nastia Liukin avslöjar BTS av den ikoniska rosa hattväggen efter kapsellansering

Medan Douglas, som fyller 28 år på nyårsafton, inte har avslöjat sitt första möte, signalerar vintercupen i februari och US Classic i maj början på den olympiska uttagningssäsongen. Trots yttre negativitet återvänder Douglas resolut, driven av en önskan att avsluta sin gymnastikresa positivt och undvika att hysa hat mot sporten hon älskar.

RELATED ARTICLES

Mest populär