Wednesday, December 6, 2023
HemTennisStigande brittiskt underbarn i tennis rider högt på fansens kärleksveckor efter Stan...

Stigande brittiskt underbarn i tennis rider högt på fansens kärleksveckor efter Stan Wawrinkas anmärkningsvärda avslöjande över hatkommentarer

I tennisvärlden serveras spelarna både uppskattning och kritik från fansen när de växer och avancerar till högre nivåer. Medan den schweiziske tennisspelaren Stan Wawrinka nyligen var tvungen att gå igenom flera hånfulla kommentarer från fans efter att inte ha varit i rätt form, avslöjade en annan spelare Jack Draper en skärmdump av ett ganska annorlunda scenario som han har njutit av på sistone. Med hans otroliga prestation på Sofia Open verkar gräset definitivt vara grönare på andra sidan!

När Jack Draper delar en syn av beundran för sina segrar, möter Stan Wawrinka den hårda sidan av fansens åsikter, med kritik som riktar sig mot hans kondition och spelförmåga. Kontrasten i berättelserna om dessa två tennisstjärnor avslöjade två olika sidor av tennisfanbasen. Med en del som var helt vänliga och resten var häftiga, råkade mångfalden av fanresponser vara ganska överraskande.

Den unga tennisstjärnan Jack Draper njuter av positiva kommentarer från fans efter hans massiva framträdande i Sofia

När Sofia Open går vidare till sin semifinal, råkade ett namn som dök upp med det perfekta glittern vara den brittiska tennissensationen, Jack Draper. Den unga tennisstjärnan återspeglar gnistan av framgång i den pågående turneringen, och fansen kan inte låta bli att ge beröm. Efter sin imponerande kvartsfinalseger mot Cem İlkel, tog Draper till Instagram för att dela kärleken från sin hängivna fanbas.

I en skärmdump som publicerades på hans Instagram-berättelse varierade kommentarerna från kvicka till uppskattande. Fansen kallade honom “Jack the giant slayer”, en passande titel för hans segerrika lopp på banan. Ett annat smeknamn som fansen gav honom är “Captain Jack”, som kommer från hans förmåga att ta ansvar på tennisbanan. När listan med kommentarer fortsatte att utökas, myntade ett fan till och med termen “Jack the Forehandripper”, vilket framhävde Drapers kraftfulla och dominerande forehand-skott som lämnade motståndarna i vördnad. Tennissensationen verkade frossa i positiviteten och textade Instagram-berättelsen med ett enkelt men tacksamt, “Några bra hittills.”

När Draper fortsätter att göra vågor på ATP Sofia Open, är det tydligt att hans dynamiska prestation inte bara fångar uppmärksamheten hos tennisentusiaster, utan också skapar en sida av stöd och beundran från hans nybyggda fanbas. Medan 21-åringen visade sig ha turen att njuta av kommentarer av sarkastisk uppskattning från fansen, får vissa spelare också bevittna den mörka sidan.

Stan Wawrinka exponerade med fansens vrede

Medan Jack Draper åtnjuter ett gäng positiva kommentarer från fans, fann sig den schweiziska tennisstjärnan Stan Wawrinka nyligen inför en storm av negativitet online. De senaste hatmeddelandena riktade mot Wawrinka fokuserade på att ifrågasätta hans kondition och förmåga på banan, och vissa gick så långt som att föreslå att han skulle omdirigera sin uppmärksamhet från samtal med Pique till rigorös träning.

I en särskilt respektlös incident skickade troll ut en störtflod av clown-emojis och hatiska kommentarer, och försökte stämpla Wawrinka som en clown i onlinecommunityts ögon. Känd för sin lugna närvaro på banan presenterade schweizaren också sin smidiga natur utanför planen. Som svar på hatet tog han ett unikt tillvägagångssätt genom att dela skärmdumpar av dessa meddelanden på sin Instagram-berättelse. Med båda dessa spelare inför två olika stämningar hos fansen, tog deras sociala närvaro in helt olika vinklar framför värdet.

RELATED ARTICLES

Mest populär