Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"Steve Kerr blir avslöjad": Warriors HC hamnade i syndabock för Stephen Currys...

“Steve Kerr blir avslöjad”: Warriors HC hamnade i syndabock för Stephen Currys fall av ESPN-anställd

Det kändes som att Golden State Warriors-dynastin tog slut efter att de tog två pinsamma förluster mot Pelicans och Raptors back-to-back i Chase Center. Medan många har skyllt på Stephen Curry, Klay Thompson eller Draymond Green, har lika många människor varit rasande på huvudtränaren Steve Kerr också. När Warriors går ner i tabellen dag för dag fortsätter analytiker och veteraner att ropa ut laget, och den senaste var Kendrick Perkins, som uppenbart har skyllt på Steve Kerr för undergången.

Amerikas favoritvideo idag

Både spelarna och fansen till Dub Nation har hittills varit missnöjda med Kerrs laguppställningar och regler. När helvetet brakar löst har Kerr också erkänt att laget saknar självförtroende och är bräckligt. Perkins skyller på 58-åringen för det. Han delade på ESPN idag, “Steve Kerr blir avslöjad. Vi såg Pelicans, de var redo att spela. Vi såg Pelicans gå för 50-50 bollen. Vi såg Pelicans tävla om hoppskott. Vi såg Toronto gå in ett par nätter innan och satte upp en 133:a på dem.

Perkins tror att andan kommer från tränaren. Han lade till, “Anden, energin kommer från vad din tränare säger…De spelar med brist på ansträngning, de leker med en brist på brådska just nu, inget slagsmål alls.

Det ser ut som att Perkins antyder att Warriors borde göra några drag. Vad är dina tankar?

Varför är det troligt att Steve Kerrs mandattid med Warriors kan ta slut snart?

Det har gått ett decennium sedan den niofaldige mästaren kom till franchisen. Han har varit med i laget från början av dynastin också, men allt borde komma till ett slut. Kerrs kontrakt med laget går ut i sommar. Han är övertygad om att frontkontoret kommer att göra en affär med honom snart, men det kan bli en vändning inom kort.

Kerr har blivit utropad för sin ineffektiva användning av rookies. Podziemski och Trayce Jackson Davis har vuxit under hans ledning. Jonathan Kuminga och Moses Moody har dock knappt fått några minuter, trots att de varit effektiva. Den kommande sommaren kommer att bli mycket avgörande för Warriors. Många kontrakt väntar, och vi kommer att få veta om dynastin kommer att hålla ihop eller inte.

Tror du att Warriors kommer behålla Steve Kerr några år till? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär