Thursday, November 30, 2023
HemNBAStephen Currys Warriors kan inkludera flera stjärnor för den enorma Kevin Durant...

Stephen Currys Warriors kan inkludera flera stjärnor för den enorma Kevin Durant Reunion Move: NBA-rykte

Förväntningarna var höga när Golden State Warriors gick in den här säsongen. Ett mirakeltitellopp 2022 verkade vara återfödelsen av deras dynasti. Berättelsen har dock inte varit en sagofärd hittills. Stephen Curry ledde laget har ett rekord på 11-11 den här säsongen, olämplig som de försvarande mästarna. I tider av kamp finns det en chans att Bay kan vrida tillbaka klockan. Noterbart kan Warriors se efter att återförenas med en av de mest dödliga målskyttarna, Kevin Durant.

The Slim Reaper tillbringade tre säsonger som en del av Golden State Warriors. I ett mycket granskat drag lämnade han sin pojkserie, Oklahoma City Thunder, för att gå med i de rekordstora Warriors. Det var här som KD skulle bli katalysatorn för två mästerskap i Bay-området. Han vann back-to-back MVP-utmärkelser i finalerna och befäste sitt arv i NBA. Men sedan dess har den 12-faldiga All-Star kämpat för att vinna med Brooklyn Nets.

Mörka tider verkar vara en vanlig företeelse med Durants nya franchise. På samma sätt, när båda parter kämpar, kan det vara lösningen att gå samman igen.

Kevin Durant återvänder till Warriors?

Ryktena runt ligan tyder på att flera lag kämpar för att få in Kevin Durant. Golden State Warriors är en del av tävlingen. Anmärkningsvärt är att Phoenix Suns, Philadelphia 76ers, Miami Heat och Memphis Grizzlies är bland de listor som har visat stort intresse för den fyrfaldiga poängmästaren.

DYK DYPARE

Innan säsongsstarten ville Durant ha en biljett från Brooklyn. Han lade in en överraskningsförfrågan. Under dessa tider var det samtal mellan Nets och Warriors för att få återföreningen att hända. Däremot vägrade Nets de första Andrew Wiggins, Jordan Poole och flera andra draftval. Under de följande datumen hasade Joe Tsai och LD fram saker som fick den tidigare MVP:en att tro på projektet.

Eftersom intressena har väckts igen, kommer Warriors troligen inte att vilja släppa Andrew Wiggins. Den tidigare nummer ett-valet har ännu en All-Star-kalibersäsong med tvåvägsbasket. 27-åringen har i snitt 18,6 poäng på en karriär-hög field goal-procent. Dessutom lägger han till 1,4 steals. På samma sätt kommer Warriors att behöva fatta ett tufft beslut att skicka sin unga kärna som en del av utbytet. Det kan bestå av Poole, Jonathan Kuminga, James Wiseman och Moses Moody. Å andra sidan kan Warriors också centrera en affär kring sina veteraner, Klay Thompson och Draymond Green.

Det är fortfarande oklart om Brooklyn Nets kommer att sälja Durant till en titelutmanare. Återträffen kan dock få en liknande effekt som första gången. Precis som Steph är Kevin Durant på en brännande het poängkörning. The Slim Reaper har fått 35+ i alla sina tre senaste tävlingar. Curry-Durant skulle skapa ett nästan okrossbart anfall. I andra änden av golvet kunde Wiggins och Draymond Green fungera som den obevekliga kraften. Det är en återförening som Dub Nation kan välkomna med öppna armar med det aktuella läget för deras franchise.

Om du var Warriors, skulle du byta mot generationens superstjärna? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär