Saturday, December 9, 2023
HemNBAStephen Currys pinsamma ögonblick mot Shai Gilgeous-Alexander drar 5-ordad reaktion från Rockets...

Stephen Currys pinsamma ögonblick mot Shai Gilgeous-Alexander drar 5-ordad reaktion från Rockets Rookies mamma

Warriors hade ett bra lopp i inledningsskedet av säsongen. Men tyvärr strax efter har de hamnat i en svacka och förlorat sex raka matcher. Den senaste var gårdagens back-to-back-förlust mot Thunder. OKC Thunder slog Warriors under övertid och säkrade en seger med 130-123.

Matchens bästa målskytt var OKC:s forward Jalen Williams som tappade 41 poäng. Stjärnan i programmet måste dock vara Shai Gilgeous-Alexander, som gjorde 40 poäng, varav 10 var avgörande poäng under förlängningen. En av höjdpunkterna i spelet var Shai som bröt ner Stephen Currys man-mot-man-försvar och släppte en hink.

Stephen Currys pinsamma ögonblick

Shai var hjälten i gårkvällens match; runt den 3:e minuten av den sista kvarten, får han bollen och i ett försök att köra in, förstör han helt Stephs försvar genom att dra av en crossover bakom ryggen och ta ett skott och släppa en hink. Det var ett pinsamt ögonblick för Steph som accepterar sitt öde och ser på när bollen sjunker ner i korgen.

Nåväl, förutom fansen var någon annan mycket imponerad av den här pjäsen, och det är ingen mindre än Rockets forward Tari Easons alldeles egna mamma som delade videon på X med texten “And one do the REEEEEEEEACHH!” Detta var inte den enda höjdpunkten i matchen. Faktum är att OKC var på gång i går kväll. Vi bevittnade också ett clutchframträdande av Chet Holmgren.

Shai Gilgeous-Alexander och Co. Prey on Shorthanded Warriors – 3 takeaways som OKC gör Stephen Curry-Less Warriors hjälplösa

Frånvaron av Draymond på Warriors spellista var en stor fördel för Chet att gå all out. I halvtid hade han redan gjort 19 poäng, vilket gjorde att OKC kunde ta sig fram med en enorm ledning. I själva verket var han ansvarig för att driva matchen till övertid och gjorde en 3-poängskorg vid summern. Över matchen bidrog han med totalt 36 poäng.

Warriors å andra sidan försöker fortfarande göra ett genombrott efter att ha lidit konsekventa förluster. Avsaknaden av Draymond gör det ännu svårare för dem att göra comeback. Draymond stängdes av i fem matcher efter att ha hamnat i bråk med T-Wolves Rudy Gobert i onsdags. Att Steph kommer med på skadelistan gör det inte bättre för Warriors heller.

RELATED ARTICLES

Mest populär