Saturday, January 28, 2023
HemNBAStephen Curry, som irriterar sin fru Ayesha med sitt fogliga humör, fick...

Stephen Curry, som irriterar sin fru Ayesha med sitt fogliga humör, fick huvudlås av en lagkamrat i praktiken och tog vägen som tonåring

Golden State Warriors skapade rubriker efter en våldsam träningsincident. Ett hetsigt ögonblick mellan lagkamraterna Draymond Green och Jordan Polle lämnade NBA-publiken i total chock. Den spända situationen slutade med att förre Årets försvarsspelare slog den unge mannen. Det verkar dock inte vara första gången en Warriors-stjärna var i slutet av våldet. Noterbart är att Stephen Curry var på en liknande plats under sin collegetid. Men hans reaktion på att ha hamnat i huvudet var helt annorlunda.

Green kan se ut som Warriors centrum. Steph Curry är dock en underskattad ledare för Warriors. Huvudtränaren Steve Kerr har hyllat den åttafaldiga All-Stars förmåga att leda framifrån. Det var uppenbart under hans passionerade utbrott för två säsonger sedan. Och det verkar som att Baby Face Assassin har haft den rollen sedan sina dagar i Charlotte.

Under sin senaste intervju med Sports Illustrated delade den fyrfaldige NBA-mästaren en historia om sin brutala incident med en college-lagkamrat. Hans fru Ayesha Curry sa en gång att Curry håller sig långt borta från att gå in i mättnadspunkten. Och han hanterade situationen spegelvänt.

Stephen Curry knäpptes till marken av en college-lagkamrat

Nyligen ökade SI och Curry i popularitet för sin galna video. Ett klipp av Warriors’ Finals MVP som spikar fem raka höjder på hela planen. Även om det har ifrågasatts, är hans verkliga upplevelser alla autentiska. När de nyligen satt ner med dem, kastade de ljus över den tid då All-Star-spelets MVP 2022 mötte sin tidigare college-lagkamrats vrede.

DYK DYPARE

Som kapten hade Curry uppgiften att berätta för en före detta starter att han kommer från bänken. När han hörde nyheten var han långt ifrån glad. Han förföljde Warriors’ franchisehjälte på golvet och satte honom i ett huvudlås. Trots att han blev rodnad var Curry lugn. Han hade några tysta ord till Brown, sedan gick han tillbaka till sina skjutövningar.

Frustrationer verkar vara en instinkt efter sådana demoraliserande nyheter. Men som lagkamrater finns det alltid ett sätt att hitta på. Liksom situationen är med Stephen Curry and the Warriors. Trots en så hög grad av bråk verkar det inte finnas någon koppling mellan Draymond Green och Jordan Poole. Som sångledare kan den fyrfaldiga All-Star ha förtjänat tillbaka sina lagkamraters tro.

Golden State Warriors är för närvarande tionde i Western Conference. Curry har dock varit brännhet den här säsongen med i snitt över 30 poäng per match för andra gången i karriären. Tror du att de regerande mästarna kommer att försvara sin tron ​​med Baby Face Assassin som skjuter på alla cylindrar? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär