Friday, December 8, 2023
HemBasketballStephen Curry ser maktlös ut i Dying Seconds vs Luka Doncics Mavs...

Stephen Curry ser maktlös ut i Dying Seconds vs Luka Doncics Mavs lämnar “Warriors Fans Crying”

En reseöverträdelse, aka resa, ges vanligtvis till en spelare på två punkter: om spelaren håller bollen för länge och om de olagligt rör sina fötter, då skulle det utgöra en överträdelse. Den här straffen säkerställer att spelarna fortsätter att dribbla bollen, och det finns ett flytande flöde till deras rörelser också. Notera att flera resor kallades in i nattens match mellan Golden State Warriors och Dallas Mavericks. Men det verkar ha påverkat Stephen Curry mest.

I slutminuten av matchen blev Stephen Curry avvisad för en resa. Curry, som alltid, försökte ta kontroll över spelet genom att antingen göra oavgjort eller ta ledningen. Han letade efter ett vinnande skott. Tyvärr för honom blåste domaren av. Anledningen: Curry bytte fötter för att gå för en trea bakåt.

Många diskuterade bedömningen av samtalet. Medan några ifrågasatte beslutet, höll många med om uppmaningen. Den senare gruppen människor hörde av sig genom att säga “alla Warriors-fansen gråter” efter samtalet.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Det var rätt samtal lmao alla krigarfans som gråter curry blev låsta av maxi kleber 😂😂

— Ant (@Antronsan_) 30 november 2022

Låt oss alla skratta åt Warriors 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

— BEVERLEY FANATIC (@therealselena23) 30 november 2022

För det är en resa lol

— Daylon Machicek (@DaylonMachicek) 30 november 2022

Uppenbarligen en resa tog ett steg tillbaka landade på vänster fot sedan bytte pivoter

— Traysmooveee (@traysmooveee) 30 november 2022

1.) Det var helt och hållet en resa och jag är glad att NBA äntligen slår ner på det

2.) Hans skott blockerades ändå? Det är inte som att han begravde det 💀

— KT (14-5) (@KanyeTwitty19) 30 november 2022

Under mediainteraktionerna efter spelet talade Stephen Curry om pjäsen. Han sa att det var “dumt” av honom och att han var “förvirrad” över poängen och siffran. Han erkände att han ville satsa på ett hjälteskott. Curry trodde dock inte att hans spel utlöste en kränkning. “Men vem är jag att säga?”, tillade Curry.

Tränaren Steve Kerr ger sitt besked efter att Mavs slagit Stephen Curry och co.

Warriors huvudtränare Steve Kerr var okej med Currys resesamtal, så länge de var konsekventa. Han erkände att ligan har lagt vikt vid många regleringar. Men enligt honom, om dessa pjäser genererade sådana överträdelser, sa han att domarna skulle behöva kalla dem då och då. “Det händer 30 gånger per match, killar byter pivotfot.”

Luka Doncics Dallas Mavericks vann matchen mot Golden State Warriors med 116-113 slutresultat. Dallas Mavericks avslutade sin förlustserie med Luka Doncic som bidrog med 41 poäng på natten.

Stephen Curry gjorde 32 poäng och kallades för att resa med 10 sekunder kvar. Det var faktiskt det tionde resesamtalet i hela spelet.

Håller du med om beslutet? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär