Saturday, December 2, 2023
HemNBAStephen Curry poäng ikväll: Hur gjorde Warriors Guard i retur mot OKC...

Stephen Curry poäng ikväll: Hur gjorde Warriors Guard i retur mot OKC Thunder?

Stephen Curry fick en häftig start den här säsongen, med i snitt 30 poäng och visade fantastisk effektivitet som den enda poängvakten hittills som öppnat en NBA-säsong med nio raka matcher. Genom att samla minst sex 3:or i sju av de första nio spelen, verkar “Golden Boy” inte sakta ner. Även om stjärngardet fyller 36 i mars 2024, är Steve Kerr snabb nog att inse att spelaren inte är någon vårkyckling.

Även om huvudtränaren nu har ett självpåtaget mandat att hålla Currys minuter jämförelsevis lägre än förra säsongen, kanske den senaste skadan inte är goda nyheter för franchisen. Stephen Curry skadade sitt knä när han spelade för Minnesota Timberwolves i söndags. Eftersom spelaren var i återhämtningsläge fick han missa två hemmamatcher mot Wolves och Thunder på tisdag respektive torsdag. Men nu är Curry tillbaka med sin poänganda.

Stephen Curry och Co. mot Minnesota Timberwolves

Det är sex minuter kvar av andra kvartalet och Curry har varit på lövträet i 18 minuter. Med 12 poäng, 4 returer och 1 assist kämpar spelaren för att hålla laget flytande. Med en poäng på 61-51 går Warriors på full gas mot Thunder.

Håll utkik för mer om den här historien.

RELATED ARTICLES

Mest populär