Sunday, December 10, 2023
HemBasketballStephen Curry och Draymond Green tar fram Will Smiths "Bad Boys"-mentalitet med...

Stephen Curry och Draymond Green tar fram Will Smiths “Bad Boys”-mentalitet med ett slag mot NBA-tjänstemän

Det var en utblåsningsmatch mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves. Dub Nation tog matchen med 23 poängs marginal och förbättrade sitt rekord till 11-10. Men på något sätt lyckades det som hände på Warriors bänk bli höjdpunkten i matchen mellan de två lagen.

När de sista minuterna var över i den fjärde kvarten tog Warriors inte foten från pedalen. När de fortsatte att blåsa ut vargarna på deras hemmaplan. Även Warriors-bänken började bli upprymd.

Draymond Green hejar på Jordan Poole

Under den sista och en halv minuten blåste Jordan Poole förbi en försvarare från Minnesota för att fingerrulla in bollen för en enkel layup. Och Draymond Green kunde inte låta bli att fira, om än lite överdrivet.

Det föll domarna inte i smaken. Green blev kallad för ett tekniskt regelbrott med en minut kvar av den fjärde. Men det var det inte. Under de sista 30 sekunderna av spelet anslöt sig även Warriors superstjärna Stephen Curry till Draymond Green i båten av spelare med tekniska spelare.

Donte DiVincenzo dränerade en trepoängare som gjorde Curry ännu mer hajpad än Green. Curry var så högljudd att man till och med hörde honom på höjdpunkterna. Han hejade på Donte samtidigt som han tog något subtila skott mot domaren.

Och innan du vet ordet av blev Curry kallad till en teknisk. Men det verkade inte störa “Kocken” när han gick till sin Instagram för att skryta med det. Curry lade upp en video av spelet där Green och Curry sågs fira.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Wardell Curry (@stephencurry30)

Och till råga på det lade Curry upp videon med bakgrundsmusiken från Will Smiths berömda film “Bad Boys”. Han textade videon: “Jag tar böterna! Bra vinst Dubs!”

Det är bara Steph som är Steph. Efter att Curry blivit kallad för regelbrottet lutade han sig tillbaka precis bredvid Draymond på bänken. Hela Warriors-bänken skrattade med de två medan de njöt av ännu en vinst för laget.

Det hade till och med Warriors-personalen i split och skrattade tillsammans med de två All-Stars. Warriors hade ett fantastiskt spel med sex av sina spelare i tvåsiffriga siffror. Curry tog upp 25 poäng, 11 returer och 8 assist i matchen.

Draymond Green hade också en dubbel-dubbel med 19 poäng, 4 returer och 11 assist för natten. Golden State Warriors har vunnit tre matcher i rad nu och vill förbättra sin ställning i Western Conference.

RELATED ARTICLES

Mest populär