Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingStephen A. Smith konfronterar Devin Haney för hans "Kiss My A**"-kommentar efter...

Stephen A. Smith konfronterar Devin Haney för hans “Kiss My A**”-kommentar efter Vasyl Lomachenko-vinst, före Regis Prograis Fight

I en hett omtvistad matchup på MGM Grand Garden, Devin Haney, den obestridde lättviktsmästaren, lyckades behålla sina titlar. Segern kantades dock av kontroverser som tidigare tredivisionsmästare Vasyl Lomachenkos läger planerade att överklaga beslutet. De tidiga omgångarna såg båda kämparna uppvisa aggression, med Haney som utnyttjade sin längd och styrka medan han arbetade av sin bakre fot. Under tiden riktade Lomachenko konsekvent mästaren med en potent vänsterhand mot huvudet.

Amerikas favoritvideo idag

Allt eftersom kampen fortskred förändrades farten, med den erfarna Lomachenko som straffade den 24-årige Haney. Noterbart, Lomachenko visade upp sin skicklighet i den kraftfulla nionde omgången, utnyttjade mästarens trötthet och väckte frågor om det slutliga beslutet. Till och med berömd sportanalytiker Stephen A. Smith ifrågasatte beslutet, vilket fick honom lite ilska från Devin Haney själv. Och nyligen konfronterade han honom ungefär detsamma.

Stephen A. Smith utvecklar en vänskaplig relation med Devin Haney

Efter fighten fick Haney mycket motreaktion för att ha vunnit kampen via ett enhälligt beslut. Vid den tidpunkten uttryckte till och med Stephen A. Smith sina tankar mot beslutet eftersom han ansåg att matchen var för nära för att meddelas som ett enhälligt beslut. Det här uttalandet passade inte Haney, och han postade en tweet där det stod “Stephen A kiss my a**.”

Tja, detta togs upp i den nyligen genomförda intervjun av Stephen A Smith, där han sa: “Du var arg på mig antar jag för att jag pratade om hur jag trodde att kampen mellan dig och Lomachenko var så nära.” Senare pratade han också om hur han trodde att Haney vann de tidiga omgångarna, medan Loma tjänade de senare omgångarna. Sedan förklarade Haney, “Man kan säga att jag ser trött ut men i slutet av dagen vann jag den sista omgången på alla tre domarnas poängkort.”

Han fortsatte, “Om jag inte vann den sista omgången, skulle kampen ha blivit oavgjort.” Till och med i en annan intervju pratade Devin Haney om hur det verkligen är ett misstag att stämpla sin kamp med Lomachenko som “rån”.

Haney smäller till orättvis grillning efter kampen

Medan påståenden om att slagsmålet är ett rån kan diskuteras, är en obestridlig aspekt dess konkurrenskraft. Devin Haney själv erkände den intensiva konkurrensen men avvisade bestämt karaktären av matchen som ett rån. Enligt Haney tenderar boxningsfans ofta att hastigt göra överdrivna påståenden som saknar skäl.

När han pratade med DAZN sa han: “Det var definitivt en tuff kamp. Det var min tuffaste kamp, ​​hittills, men det var en tävlingskamp. Det är vad folk blir förvirrade över. De säger att tävlingsstrider i boxning är ett rån. De misstar dem för rån. Om det är ett slutet slagsmål är det inte ett rån.”

Så Haney har hållit sin hållning tydlig i sin tidigare kamp, ​​eftersom han ser fram emot sin match-up mot Tydligen Prograis den 9 december. Medan många fortfarande spekulerar i att han har förlorat, är Haney ifred med sig själv om kampen. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär