Friday, December 1, 2023
HemNFLStephen A. Smith drar Donald Trump när han tilltalar LeBron James uttalande...

Stephen A. Smith drar Donald Trump när han tilltalar LeBron James uttalande om Jerry Jones Desegregation Controversy

Jerry Jones och Dallas Cowboys kör för Super Bowl i år. Med ett dynamiskt offensiv och försvar som äntligen klickar för Dallas, är deras miljardärsägare ganska nöjd dessa dagar. Men till sin besvikelse var Jones återigen involverad i en kontroversiell episod av rasmässig orättvisa. LeBron James gick till offensiv mot Jones och Stephen A. älskar det.

Förra veckan släppte Washington Post en berättelse från 1957 om North Little Rock High School i Arkansas. Nyhetsartikeln visade en bild av en grupp unga vita män som blockerade ingången till skolan för sex svarta elever. Och Dallas Cowboys ägare Jerry Jones var precis där mitt i publiken, med sitt 15-åriga huvud som nyfiket kikade ut.

DYK DYPARE

Ägaren, presidenten och GM ryckte bort de kontroversiella anklagelserna och hävdade att tonåringar var nyfikna som den enda anledningen till att vara närvarande där. Men många köpte inte den berättelsen. Särskilt Los Angeles Lakers lilla forward och NBA-legend LeBron James.

LBJ gick efter media för deras hyckleri. För att de inte hade samma intensitet i deras ifrågasättande av Jerry Jones och hans tidigare lagkamrat, Kyrie Irving. Och sportanalytikern och TV-kanalen, Stephen A. Smith, gav sitt otvetydiga stöd till LeBron.

Stephen A nämnde mer än en anledning att tala upp mot Jerry Jones

“Jag undrade varför jag inte har fått en fråga från er om Jerry Jones-fotot”, sa LBJ på en presskonferens igår. Den 4x NBA-mästaren ifrågasatte skillnaden i medias behandling av Kyrie Irving och Jerry Jones.

LeBron diskuterade de olika typerna av uppmärksamhet svarta idrottare får på de minsta negativa nyheterna. Och hur detsamma inte gällde Dallas Cowboys ägare Jones. Jerry talade om bilden och hävdade att han var oskyldig.

Stephen A. Smith stod upp för LBJ. “Jag kan inte applådera LeBron tillräckligt för vad han sa,” Smith sa. Jerry Jones har inte riktigt varit ledstjärnan för social rättvisa tidigare, enligt Stephen A. Han har aldrig anställt en icke-vit tränare för Dallas Cowboys. Jones förblev också mamma under hela Colin Kaepernick-kontroversen. Och Stephen A. glömde inte att ta upp det.

Fans sa att medierna inte frågade LeBron om Jones eftersom det inte var relevant för honom. Däremot hade Stephen A svaret på det.

“LeBron James har blivit utsatt för fråga efter fråga efter fråga. Men plötsligt när det gällde Jerry Jones så frågade du inte”, sa Smith. “De frågade LeBron om presidentkampanjen. När Donald Trump ställde upp mot Hillary Robin Clinton.”

Enligt 80-årige Jones visste han inte vad som hände och ville se vad som hände som ung gymnasieelev. Jerry’s Dallas Cowboys går upp mot 4-7-1 Indianapolis Colts härnäst.

RELATED ARTICLES

Mest populär