Friday, December 1, 2023
HemNFLStephen A. går av med Odell Beckham Jr. med lite hårt slående...

Stephen A. går av med Odell Beckham Jr. med lite hårt slående sanning bland cowboyrykten: “Sluta agera som du här ute och vara Jerry Rice”

Dallas Cowboys är närmare än någonsin att landa Odell Beckham Jr. Den tidigare Giants and Rams wide receiver är planerad att resa och sitta med Giants, Cowboys och Bills denna vecka. Det pågår dock en retande affär mellan Cowboys och Odell. Och Stephen A. tycker att han har setts tillräckligt.

Sportanalytikern och tillkännagivandet är ett fan av Odell Beckham Jr. Men han tycker att det är dags att bredbandsmottagaren fattade sitt beslut och avslutar de sociala medierna som pågår just nu. Stephen A tror att Odell sätter sig själv på en piedestal högre än den han förtjänar.

DYK DYPARE

Odell Beckham Jr. var en del av det Super Bowl LVI-vinnande Los Angeles Rams-laget och kunde ha vunnit Super Bowl MVP om inte för en ACL-skada. Och Stephen A. tog upp OBJ:s skadebenägna besvärjelse under de senaste åren.

Odell Beckham Jr. har missat mer än hälften av matcherna varje säsong under de senaste 3 åren under sin tid med Cleveland Browns och LA Rams. Under denna tid registrerade bredmottagaren mindre än 400 mottagningsyards under hela säsongen varje år.

Stephen A. tror att Odell Beckham Jr inte är någon Jerry Rice

OBJ:s skadedrabbade inkonsekvenser och frånvaro från ordinarie säsongsmatcher under de senaste 3 säsongerna gör förhandlingar svårt för den tidigare New York Giants-mottagaren. “Sluta spela spel. Om du vill gå till cowboys, gå till cowboys. Sluta bete dig som du här ute som Jerry Rice och du har inte missat spel och du är alltid tillgänglig. Du har missat en hel massa matcher under din karriär på grund av skador”, sa Stephen A..

Stephen A tror dock att OBJ:s tillägg till Dallas Cowboys-listan definitivt kommer att stärka offensiven. Odell Beckham Jr. kan fylla luckan i den mottagande avdelningen för QB Dak Prescott. OBJ kan ansluta sig till CeeDee Lamb och Michael Gallup i ett potentiellt Super Bowl-stridande offensivt kraftpaket efter hålet som lämnats av Amari Cooper. 30-årige Beckham måste dock hålla sig i form för den franchise han slutligen väljer. “Du har varit för skadebenägen,” sa Stephen A..

Efter att ägaren Jerry Jones tillkännagav sitt kommande möte med OBJ, verkar Cowboys ligga före i loppet om den stjärnvida mottagaren. Även om NY Giants kan vara en mer gynnsam långsiktig situation för Odell, har hans andra Super Bowl-ambitioner Cowboys-stjärnan skriven över det hela.

Kommer OBJ att fatta ett slutgiltigt beslut innan Dallas nästa match med Indianapolis Colts?

RELATED ARTICLES

Mest populär