Saturday, December 9, 2023
HemEquestrianStella McCartneys Vegan Equestrian Collection sadlar upp för semestersäsongen

Stella McCartneys Vegan Equestrian Collection sadlar upp för semestersäsongen

Stella McCartney har omfamnat utbredd uppskattning och framgång under hela sin karriär som designer. Efter att ha fötts in i en välkänd familj har designern gått för att bana väg för att hitta utrymme som är välutrustat i modebranschen. Även om 52-åringen har nått framgång på 80 miljoner dollar, har hon inte släppt sitt intresse för att bo i ridsportsamhället.

Stella McCartney har funnit en kärlek till hästarna ända sedan hon var barn. Även om hon kommit på vägen mot design, har sensationen alltid sett till att införliva hennes hästintresse i sina projekt. Förutom det unika med det hela har Stella också ofta anammat cruelty-free produkter i sin katalog; vara en djurrättsaktivist. Idag, för att sammanföra allt, har designern vågat sig in i ett nyare utrymme.

Stella McCartney presenterar nytt projekt

Den 7 november tog ryttaren till sin Instagram-berättelse för att dela en inblick i #Stellawinter2023-kollektionen. Stella la upp en video när en modell vackert prunkade ett av plaggen från uppsättningen. En svart häst med lyfta framben bildade mönstret för koordinationssetet med vit bakgrund. Den åtföljdes vidare av vanliga svarta lårhöga stövlar och en texturerad svart handväska. “Visste du att stövlarna och väskan som du har på dig inte är gjorda av djurskinn?” Man hör Stella fråga.

Designern frågar vidare om modellen kan se någon skillnad eller om det finns något behov av att döda så många djur och svaret kommer tillbaka i allians. Stella säger att vintern handlar om kärlek; en kärlek mellan mödrar, döttrar, systrar, naturen, människor och djur. Efter sitt ställningstagande har Stella hedrat hästar med sin tidigare kampanj, hästkrafter med Kendall Jenner. Det var dock inte den enda gången.

Stellas ryttarsatsning med Deepak Chopra

Så sent som förra veckan samarbetade Stella med den indisk-amerikanska författaren Deepak Chopra för att lansera en hästfokuserad terapi. Stella, som själv har hittat läkning bland ridaktiviteter, tänkte lansera projektet för dem som behöver mentalt välbefinnande, kallat Healing Powers of Horses. Studierna har konstaterat att hästvård, ridning och interaktion avsevärt har visat sig förbättra deltagarnas mentala hälsa; rapporterar Fashion United.

Kendall Jenner avslöjar Equestrian Aspirations, prioriterar passion framför modellering Stardom

Utbildningsprojektet kommer att omfatta meditation, resurser för hästterapi och mer. “Min vinterkollektion 2023 hyllade hästar och deras helande förmåga – något som har stöttat mig och min mentala hälsa i hela mitt liv”, sa Stella. Duon vill vidare omdefiniera mentalt välbefinnande genom hästarnas helande kraft. Stellas steg mot framsteg är inte bara fördelaktiga för att släcka hennes intressen utan också för att vara ett exempel för dem som tittar på.

SE BERÄTTELSE – Equestrian skapar en historisk bedrift med sin vinst på Caldwell Night rodeo

RELATED ARTICLES

Mest populär