Friday, December 8, 2023
HemTennisStefanos Tsitsipas flickvän Paula Badosa skrämmer inga ord när hon avslöjar att...

Stefanos Tsitsipas flickvän Paula Badosa skrämmer inga ord när hon avslöjar att hon känner sig “sårad” över absurda fanpåståenden – “Vi båda älskar…”

Stefanos Tsitsipas och Paula Badosa har haft ett ganska händelserikt förhållande. Tidigare i år meddelade paret att de dejtade och spenderade kvalitetstid med varandra på semestern. Men snart började ryktena att det var problem i deras förhållande. Trots detta har duon kommit ut starkt och hållit sig med varandra hand i hand. Nyligen rensade Badosa luften kring en impopulär åsikt som skadade henne.

Hennes pojkvän, Tsitsipas, har inte haft den bästa säsongen på grund av skador och inkonsekvent form. Vissa fans har anklagat Badosas förhållande till Tsitsipas som en anledning till ett dopp i hans karriär. Den spanska skönheten har dock kommit ut med en stark respons.

Vad sa Stefanos Tsitsipas flickvän om fansens attack mot hennes förhållande?

Badosa är just nu i sitt hemland för att delta i Billie Jean King Cup. Inför turneringen gjorde hon ett starkt avslöjande om fansens åsikter.

När hon pratade om detta sa hon: “Det har skadat mig mycket, för med hela frågan om skadan har jag faktiskt kunnat ägna mig en hel del åt att hjälpa honom.”

Badosa fortsatte med att tillägga, “Vi älskar båda tennis och han är också en superarbetande person, vi är väldigt lika i målen vi sätter upp för oss själva. Vi pratar mycket om tennis och vi hjälper varandra mycket.” Den spanska skönheten avslutade sitt uttalande med att säga att dessa anklagelser mot henne är ganska allvarliga och omänskliga att framföra.

Det är inte första gången Badosa tystar hatare med stark respons. På Paris Masters nyligen slog hon tillbaka hårt mot fans som gjorde olämpliga kommentarer om deras förhållande.

Badosa gör en fräck kommentar

Efter en inkonsekvent körning genom turneringarna fick Tsitsipas äntligen marken med några fantastiska uppvisningar i Paris. Trots att han bugade sig i semifinalen, trollband han fansen med fantastiska färdigheter.

Några fans fortsatte dock trollet på sociala medier om Badosa och Tsitsipas. Medan ett fan skrev, “Och de sa att hon hade ett dåligt inflytande på hans tennis”, reagerade Badosa med en vet inte och skrattade högt emoji.

Den spanska skönheten kommer att försöka flytta tillbaka sitt fokus till tennis när hon leder sitt land i Billie Jean King Cup. Turneringen är igång med Spanien mot Kanada senare idag.

RELATED ARTICLES

Mest populär