Sunday, February 25, 2024
HemNFLSteelers ser ut att säkra raka vinster mot bengalerna när Ja'Marr Chase...

Steelers ser ut att säkra raka vinster mot bengalerna när Ja’Marr Chase och Kenny Pickett sitter ute den här gången

Den här lördagen ska NFL-fansen bjudas på en njutning, eftersom Pittsburgh Steelers ska möta Cincinnati Bengals runt 16:30 ET den 23 december. Matchen kommer att spelas på Steelers hemmaplan på Acrisure Stadium. En seger över bengalerna på deras hemmaplan kommer säkerligen att göra segern mer tillfredsställande för Steelers av en historisk anledning!

Amerikas favoritvideo idag

Pittsburgh Steelers har för närvarande 7-7 i NFL-ställningen, medan bengalerna är en rang över sig med åtta vinster och sex förluster i AFC North-divisionen. Noterbart är att båda lagen har väldigt små chanser att ta sig till slutspelet, och den här matchen skulle sannolikt avgöra deras nästa bana. Under tiden, inför matchdagen, har båda lagen släppt sina sista skaderapporter.

Bengals vs. Steelers slutliga skaderapport: Vem är med? Vem är ute?

Bengalernas stjärnbreddsmottagare Ja’Marr Chase blev skadad (axel) i matchen vecka 15 mot Vikings. Enligt uppgift kunde han inte träna på tisdag, onsdag och torsdag. Därför kommer Chase att vara otillgänglig att spela i vecka 16-matchen mot Steelers. Men förutom honom, andra skadade spelare – Chase Brown (bröst), Alex Cappa (knä/fotled), Cameron Sample (knä/fotled), Joe Bachie (Oblique), QB Jake Browning (höger underarm) och Jackson Carman (sjukdom). ), kommer alla att spela mot Pittsburgh, efter deras fullt deltagande på onsdagens och torsdagens träning.

Å andra sidan har Steelers att göra med tre spelare borta på grund av skador, inklusive lagets stjärnspelare, QB Kenny Pickett (ankel), som enligt uppgift hade begränsat deltagande i tisdagen, onsdagen och torsdagens träning. Förutom honom är DB Trenton Thompson (nack) och FS Minkah Fitzpatrick (knä) också ute ur lördagens drabbning.

“Brutala” Stephen A. Smith slår ut “demoraliserad” Pittsburgh Steelers “trash”-brott efter förlust mot Patriots

Elijah Riley (ankel) är taggad som “tveksam” just nu. Samtidigt kommer Najee Harris (knä), Isaac Seumalo (axel), Broderick Jones (ankel), Pat Freiermuth (knä) och Cameron Heyward (hjärnskakning), att ses i aktion!

Denna matchup skulle vara historisk för Steelers om de vinner. Låt oss ta reda på hur!

Bengaler kommer att försöka rädda sin 3-åriga ansträngning!

Även om Steelers leder den totala serien med 69-39-0, måste de fortfarande vinna en rak seger över bengalerna. Steelers har inte vunnit mot bengalerna sedan 2020. Förra gången, när de möttes i november, vann Steelers över bengalerna med 16-10. Så det här kommer att vara ett gyllene tillfälle att hålla segerserien vid liv genom att vinna matchen den 23 december. Men Steelers är i en tuff plats och försöker hitta lösningar på deras senaste kamp.

Med en förlustsvit på tre matcher har de sjunkit till ett rekord på 0,500 och sista plats i AFC North. Steelers 30-13 förlust mot Colts har nästan slagit dem ur slutspelsstriden, med bara 5% kvar enligt NY Times. Som svar har tränaren Mike Tomlin bestämt sig för att byta quarterback för den kommande matchen, där Mason Rudolph sätter igång och bänkar Mitch Trubisky.

Å andra sidan står bengalerna också inför osäkerhet i slutspelet, med en nuvarande chans på 44 %, den lägsta bland AFC- och NFC-lagen. Om de förlorar mot Pittsburgh och går med 0-5 i sin division, skulle deras chanser sjunka till 14%. ESPN Stats & Information avslöjade att Cincinnatis slutspelodds skulle ha sjunkit till 9% med en förlust.

Det var 27-24 övertidssegern över Vikings som höjde deras chanser till 34%. Detta kom efter att bengalerna övervann underläge på 14 och 7 poäng i fjärde kvartalet för att förlänga matchen. Laget har en hemmaplansfördel och allt kommer att synas på Acrisure Stadium.

RELATED ARTICLES

Mest populär