Saturday, January 28, 2023
HemNFLSteelers legend Ben Roethlisberger sympatiserar med Kenny Pickett över detta alarmerande problem...

Steelers legend Ben Roethlisberger sympatiserar med Kenny Pickett över detta alarmerande problem som han också ställdes inför ikoniska mottagare som Hines Ward och Antonio Brown

Förra året tillkännagav den legendariske Steelers quarterbacken Ben Roethlisberger sin pensionering från fotbollen. Sedan dess har många NFL-fans väntat på att Big Ben ska genomföra en återföring av pensioneringen av Tom Brady-typ. Ben är dock ganska nöjd med sitt beslut och tycker till och med om att gå efter några av sina tidigare lagkamrater, nu när han inte går över till dem längre.

Ben Roethlisberger tog en subtil grävning på tidigare breda mottagare-lagkamrater när han tog upp ämnet om nuvarande Pittsburgh Steelers bredmottagare George Pickens. Big Ben hade tidigare Steelers OLB James Harrison på för klockfestavsnittet av “Footbahlin med Ben Roethlisberger” podcast. Steelers mötte Atlanta Falcons. Och Ben gjorde några smarta observationer med en personlig anekdot.

DYK DYPARE

När rookie Pittsburgh QB Kenny Pickett kastade en 3-yard passning till rookie wide receiver George Pickens, var Ben snabb att upptäcka att det var något fel. Den 2x Super Bowl-mästaren förklarade att det var en passning för att hålla Pickens nöjd efter att den senare agerade vid sidan av. “De visade honom precis på bänken när han satt där och surrade. De visade tränaren komma fram och sätta sig bredvid honom. Jag garanterar vad som just hände… De kastade honom en treyards passning för att försöka hålla honom glad, säger Big Ben.

Ben Roethlisberger hade några hungriga breda mottagare att mata

Ben Roethlisberger vann femte och sjätte ringen för sin franchise med lite kvalitetshjälp i den mottagande avdelningen. Det inkluderade en ung Antonio Brown och Super Bowl XL MVP Hines Ward. Från tid till annan var det svårt att tillfredsställa alla mottagare lika för quarterbacken Ben. Och Roethlisberger gjorde precis vad Pickett och Steelers offensiva koordinator Matt Canada gjorde. Sätt ett leende på mottagarens läppar. “Vi skulle göra det mot killar, hej vi måste göra något så och så är arg. Han slåss med alla. Vi måste kasta en skärm”, berättade 6x Pro Bowler.

Antonio Brown skulle definitivt inte ha varit nöjd med bara en fångst i matchen med tanke på hans sista explosiva utgång mitt i matchen efter att ha vägrats att spela in. George Pickens var också synbart upprörd och kastade sin hjälm efter hans enda fullbordade fångst för natten.

Pittsburgh Steelers vann Falcons med 19-16. Men den här veckan såg Roethlisberger sina kära Steelers förlora mot de Lamar Jackson-lösa Baltimore Ravens. Och backup Ravens QB Tyler Huntley kastade bara 12 gånger för mindre än 100 yards. Överraskande nog räckte det, eftersom Ravens löparspel räddade dagen. 5-8 Steelers är i botten av AFC North. Men deras slutspelsförhoppningar lever fortfarande. Nästa upp, Carolina Panthers.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär