Thursday, November 30, 2023
HemBasketball"Stäng ytterdörren!": Will Smith nämner goda vännen Denzel Washington som lämnar den...

“Stäng ytterdörren!”: Will Smith nämner goda vännen Denzel Washington som lämnar den före detta NBA-mästaren extatisk

Will Smith är en av de mest respekterade och hyllade skådespelarna idag. 54-åringen blev populär på 1990-talet under sin tid på Fresh Prince of Bel-Air. Sedan dess hade Smith gett filmvärlden några mästerverk med sina generationsskådespelare. Den legendariske skådespelaren är dock också en pionjär inom rap- och sneakerkulturen. Noterbart var han en av de första som startade Air Jordans under sin show 1990. På samma sätt, som en pionjär i rörelsen, var Stephen Jackson och Matt Barnes tvungna att ta med honom på sin podcast för att få en pratstund. Och så gjorde de.

Paret NBA-mästare var frispråkiga superstjärnor under sin tid. Både Barnes och Jackson var ofta ansikten utåt för kontroverser under sin tid. Jackson var en del av den berömda incidenten “Malice in the Palace”. Å andra sidan hade Barnes sin beskärda del av slagsmål. Men efter deras NBA-karriärer blev deras otrygga egenskaper en av de ledande basketpodcasterna. Duon gick samman för att skapa “All The Smoke”, där de tar in gäster för att diskutera allt kring basket och mer.

Podcasten byter tema från basketstjärnor och välkomnar Will Smith. Smith var en pionjär inom utvecklingen av samhälle och ras och verkade dela många av sina berättelser i en kort teaser. Men han som föreslog Denzel Washington att bli nästa gäst i podcasten fick Jackson att hoppa ur sin plats.

Skulle Smith älska att se Denzel Washington ta sig an röken?

När torsdagen anländer avslöjade Stephen Jackson och Matt Barnes sin senaste gäst, Fresh Prince of Bel-Air. De gav sina fans ett litet utdrag av precis vad de kan förvänta sig av det senaste avsnittet. Smith berättade om de gånger han bar den ökända Air Jordans på sitt TV-program till sina samtal med Michael Jordan. Det fanns dock ett särskilt svar som fick den förre NBA-mästaren Jackson att reagera extatiskt.

DYK DYPARE

På frågan om vem han skulle vilja se som gäst i podcasten gick Smith direkt till sin bästa vän, Denzel Washington. Och den före detta Indiana Pacers-spelaren reagerade med att ropa: “Stäng ytterdörren!”.

Washington är utan tvekan en av de mest inflytelserika svarta skådespelarna i filmens historia. Hans val av utmanande roller och inspirerande karisma gör honom till en levande legend. Dessutom har den niofaldiga Oscar-nominerade förlängt sin karriär som filmare och producent och banat väg för ohörda talanger. Likaså är hans CV ett passande för historieböckerna. Hans röst räcker för att avleda all uppmärksamhet mot. Dessutom gör hans berömda karriär och djärva val honom förmodligen till en perfekt kandidat för basketstjärnornas podcast.

67-åringen är också en viktig figur i Will Smiths liv. Han stod vid sidan av den friska prinsen av Bel-Air under hans stora kontrovers vid Oscarsgalan. Deras vänskap sträcker sig över ett decennium, och Smith ser upp till Washington som sin idol. Därför, med förstahandserfarenhet av Washingtons karaktär, är det inte förvånande att se Will Smith lägga fram sitt namn.

Tror du att Glory-skådespelaren någonsin kommer att komma till All The Smoke-podden? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär