Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerStämd för 1 miljard dollar, Cristiano Ronaldo uppmanade till "förtroende" i kryptojätten...

Stämd för 1 miljard dollar, Cristiano Ronaldo uppmanade till “förtroende” i kryptojätten Binance månader tillbaka

Cristiano Ronaldo, en av de bästa fotbollsspelarna, har nyligen hamnat i en fråga angående hans partnerskap. Medan han har en mångsidig portfölj med de företag han marknadsför, verkar det som om han har hamnat i en härva med en ovanlig vara. Kryptovaluta är fortfarande inte en bekväm diskussion för många, trots att folk hävdar att den är användarvänlig och pålitlig. Hade den här affären med stöd av CR7 slagit tillbaka?

Amerikas favoritvideo idag

Instagrams mest följda spelare har varit en målmaskin som toppat topplistorna i flera år. Men siffrorna verkade inte ha fungerat som han förväntade sig i en mycket komplex teknisk digital plattform.

Minns Cristiano Ronaldos månadsgamla råd till investerare

Vurmen med Non-Fungible Tokens har drabbat en nischgrupp av människor under de senaste åren. Kändisvärlden, som är väldigt modeinriktad, använde den som en prövning för att vinna popularitet och berömmelse. Men Cristiano Ronaldo, som var handelskunnig med alla sina företag, drev och främjade Binance, en kryptovalutajätte. Han sa: ”För mig handlar allt om tillit. Med en ny bransch som denna vill jag jobba med den största, det är Binance.”

Partnerskapet mellan Ronaldo och företaget startade i november 2022. Eftersom NFT är helt virtuellt är värdet och andelen ganska komplexa, som det visade sig så småningom. Med priset fluktuerande kan investerare hamna i problem om de litar på det utan att helt känna till dess dynamik.

Företaget har också haft interna frågor. Förutom de konceptuella krångligheterna straffades Binances vd nyligen också för anklagelser om penningtvätt som hade berört investerare. Företaget fick böter på 4,3 miljarder dollar. Men det ser ut som att till och med Cristiano Ronaldo har glidit in i kontroversen med en rättegång utanför dörren.

CR7 står inför en rättegång för miljarder dollar!

CR7:s monstruösa inverkan på publiken ledde till att de tog en risk med produkten. Efter att ha inlett affären såg Binances produktkollektion en blixtsålning. Men för närvarande, enligt rapporterna, står stjärnan inför en rättegång på 1 miljard dollar. Ett fåtal investerare från Florida lämnade in en grupptalan i USA för att ha lidit stora förluster och andra kryptorelaterade frågor.

Cristiano Ronaldo, i en marknadsföring på sociala medier, lovade en revolution inom sporten för investerare. Han sa, “Vi kommer att förändra NFT-spelet och ta fotbollen till nästa nivå.” Hela kampanjen verkar dock ha slagit tillbaka, eftersom priset på samlingen sjönk från $77 till $1 på ett år. Enligt den amerikanska lagstiftningen enligt vilken Ronaldo ska verka, borde Ronaldo också ha avslöjat beloppet han fick för befordran, vilket han inte heller gjorde.

RELATED ARTICLES

Mest populär