Saturday, December 9, 2023
HemNews"Ställde många frågor": Aaron Rodgers tipsar om att en Make-A-Wish Kid rullade...

“Ställde många frågor”: Aaron Rodgers tipsar om att en Make-A-Wish Kid rullade ut information om tumskador på en röd matta

Aaron Rodgers och hans tumme har haft rampljuset ett tag nu. Det är ironiskt att tänka att en skada som gömts för allmänheten har blivit en av ligans största historier. Förra månaden överraskade nyheten om Rodgers brutna tumme NFL.

Även om det var känt att Rodgers hade att göra med en tumskada, visste inte många att den i själva verket var trasig. Men det mest överraskande är inte själva skadan utan individen som berättade nyheten. Även om många skulle förvänta sig att en NFL-insider skulle göra det, så var det verkligen inte fallet.

DYK DYPARE

Till allas stora förvåning kom nyheten från ett Packers-fan som träffade quarterbacken under hans “Make-A-Wish”-interaktion. Han avslöjade senare vad han tyckte om att hans skada blev allmän information. Rodgers var med i “The Pat McAfee Show” efter Packers förlust mot Eagles.

Aaron Rodgers kanske inte hade förväntat sig ett lunchsamtal för att nå nyheterna

Som svar på Pat McAfee sa Rodgers att tumskadan inte skulle ha förändrat något för honom. Även om han missade träningen sa den tidigare MVP:n att han tejpade upp det för spel och fortsatte spela. Rodgers, som har sagt att han har spelat igenom andra skador under sin karriär, sa att han inte behövde en “inbyggd ursäkt” varje vecka. Han lade till. “Nu efter att vi fick, vet du, Make-a-Wish-barn tar tag i historien och sedan läcker det en annan rapport av vem som vet vem om vilken typ av fraktur det är och idéer om operation… intressanta tider vi lever i”

Användaren, som går efter Big B på Twitter, avslöjade Rodgers skadestatus genom en tweet.

Eftersom detta är en stor diskussionspunkt idag, låt oss berätta några nyheter. Jag frågade Rodgers under min Make-A-Wish hur hans finger är och han svarade att hans tumme faktiskt är bruten. Hans tumme var fortfarande riktigt blåslagen och svullen i lördags.

— Big B (@bigpackers4x) 18 november 2022

Rodgers tillfrågades om han hade problem med hur berättelsen läckte ut och den specifika individen som bröt berättelsen. Han sa: “Ja, han är en [sic] blivande podcastare, tror jag. Nej, han är ett bra barn. Han ställde många frågor. Vi hade en trevlig liten lunchprat och sedan släpptes den.” Bortsett från skador har QB en tuff väg framför sig. Jordan Love tog över efter Rodgers efter att han lämnat planen olämplig, men inte ens hans entusiasm kunde rädda Packers. Deras förlust mot Eagles ger dem 4-8. Rodgers och Packers behöver varje seger de kan få med sina chanser att få en plats under eftersäsongen sakta glider iväg.

RELATED ARTICLES

Mest populär