Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"S**T I'm a Jock": Kevin Durant klappar tillbaka mot "Clown" Charles Barkley...

“S**T I’m a Jock”: Kevin Durant klappar tillbaka mot “Clown” Charles Barkley för att han kallar näten Star Insecure

NBA-storen Charles Barkley sa tidigare att den 12-faldiga All-Star Kevin Durant ibland var en osäker spelare. Brooklyn Nets forward klappade dock nyligen tillbaka mot Barkley för att han kommenterade hans personlighet.

Kevin Durant skrev, “Den här clownen har inte G14-klassificering för att tala om guden, vi har aldrig haft en riktig mänsklig interaktion … fortsätt haaa”. Det som föranledde detta svar från Durant var Charles Barkley som trolde KD för att han inte vann ett mästerskap borta från Golden State Warriors.

Noterbart, Barkley inledde sitt påstående med att säga att Kevin Durant är en “bra spelare” och en “bra kille”. Även om han visste att hans syn på KD förolämpade Brooklyn Nets-spelaren, var han tydlig med att det inte var hans jobb att “oroa sig över folks känslor”.

Den här clownen har inte g14-klassificering för att tala om guden, vi har aldrig haft en riktig mänsklig interaktion…fortsätt haaaa https://t.co/wDPyHADBFf

— Kevin Durant (@KDTrey5) 3 december 2022

En verifierad användare på Twitter kallade sedan ut KD för att ha svarat på Charles Barkley och i sin tur bevisat den senares poäng. KD slog inte tillbaka sina ord i sitt svar: “Jag tycker att det är osäkerhet när man går på tv och försöker ta bilder på min karaktär som man. Men s**t, jag är en okunnig jock, vad vet jag…” avslutade han.

Jag tror att det är osäkerhet när man går på tv och försöker ta bilder på min karaktär som man. Men shit, jag är en okunnig jock, vad vet jag.. https://t.co/UK4y6O2CM4

— Kevin Durant (@KDTrey5) 3 december 2022

Charles Barkley har naturligtvis inga NBA-mästerskap i sitt namn medan Kevin Durant vann två mästerskapsringar med Warriors under säsonger i rad.

Barkley uttryckte samma perspektiv i augusti 2022. “Han rullade tillbaka till Warriors för att vinna sina två första mästerskap”, sa Barkley och fortsatte med att beskriva KD som “ett absurt misslyckande”.

Kevin Durant tog ett blad från Shaqs bok

Terminologin för G-14-klassificeringen härrör från filmen “Rush Hour”. Det är en term som ofta uttrycks av Los Angeles Lakers-legenden Shaquille O’Neal. Frasen indikerade att Shaq kan prata om ett visst ämne eftersom han har tillräckligt med mästerskapsringar för att stödja sin poäng.

Intressant nog, 2017 serverade Shaquille O’Neal samma medicin till KD. “KD har inte G-14 klassificering. Han kan inte prata med mig så… Du är på gränsen med Charles Barkley“.

Vad tyckte du om Kevin Durants svar på Charles Barkley? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär