Thursday, November 30, 2023
HemNBASpurs Legend avslöjar slutspelsförväntningar för "extraordinära" Victor Wembanyama

Spurs Legend avslöjar slutspelsförväntningar för “extraordinära” Victor Wembanyama

Victor Wembanyama har pratats om i NBA-gemenskapen ända sedan ryktena om att han gick in i NBA 2023 dök upp. Han är verkligen en talang i sin generation, ett stort hot både offensivt och defensivt. Men många tvivlade på hälsan och styrkan hos NBA-rookien innan han gick in i ligan.

I de senaste nyheterna berättar en Spurs-legend och NBA Hall of Famer om sin inofficiella roll med San Antonio Spurs. Han avslöjar också sina förväntningar på den “extraordinära” Victor Wembanyama.

Spurs-legendens förväntningar från Victor Wembanyama

I “Skweek-showen” som arrangeras av den tidigare Spurs-stjärnan Tony Parker, berättar Manu Ginobili om flera saker angående hans Spurs-resa och hans nuvarande roll inom organisationen.

Vad exakt är Manu Ginobilis roll i det nuvarande San Antonio Spurs-laget, undrar du? Ginobili säger i podcastavsnittet, “Pop frågar mig det varje dag. Jag är bara där. Jag försöker bidra på alla möjliga sätt. Jag gör lite av allt men inte för mycket av någonting.”

Den 4x NBA-mästaren fortsätter sedan med att berömma 7’4 Spurs-rookien. Han säger detta om Wembanyama, “Det har aldrig funnits någon som han, men det jag alltid säger är att han fortfarande är ett barn”.

Ginobili förklarar vidare sin förväntan från Wembanyama, “Du måste ha tålamod. Han kommer att bli extraordinär, men det finns arbete att göra. Det finns en process. Att förvänta sig att han ska ta oss till slutspelet eller finalen direkt är ingen mening.” Trots Spurs nuvarande förlustsvit (6:e raden) förväntar sig Manu Ginobili fortfarande stora saker från den nya Spurs-truppen och 7’4 Spurs Rookie.

Victor Wembanyamas NBA-prestation så här långt

“I Am Disappointed” Celtics-legenden Kevin Garnett erkänner sin tidigare förutsägelse om att den tidigare Warriors-stjärnan inte åldrades väl

Victor Wembanyama glänste i sin officiella debutmatch i NBA. Trots att han förlorade mot Dallas Mavericks med 126-119, gjorde 7’4 Spurs forward/center hela 15 poäng på bara 23 minuters speltid. På grund av otrevliga problem tidigt i matchen var Spurs-rookiens spelminuter kraftigt begränsade. Hans första ordinarie säsongsmatch mot Mavericks var den mest sedda öppningsmatchen på mer än ett decennium.

Denna vansinniga tittarsiffra beror förmodligen på hans pre-season-speluppträdande mot Oklahoma City Thunder den 9 oktober 2023. Trots att han förlorade mot OKC i en fängslande avslutning med 122-121, bevisade Spurs-rookien för alla att han är “den verkliga affären” i det spelet. Victor Wembanyama gjorde 20 poäng och fick 5 returer i försäsongsmatchen mot OKC.

Men efter San Antonio Spurs dåliga prestationer i “In-Season” NBA-turneringen hittills, måste NBA-laget definitivt förbättra aspekter av sitt spel. För att kunna tävla på elitnivå med de andra NBA-lagen måste coach Popovich hitta på något helt klart.

Vad är dina tankar om Manu Ginobilis inofficiella roll med Spurs? Tror du att hans förväntningar på 7’4-rookien är giltiga? Låt oss veta nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär