Thursday, November 30, 2023
HemEquestrianSpringfield Equestrian Luxury Resort når marknaden - här är allt du behöver...

Springfield Equestrian Luxury Resort når marknaden – här är allt du behöver veta

Springfield Equestrian Luxury Resort, som ligger på noggrant preparerad 13 tunnland mark i ett perfekt läge, utstrålar rikedom och nöje. Denna härliga egendom är ett paradis för alla som söker en utmärkt boendeupplevelse, eftersom den ger en blandning av lyx och lugn i dess omgivningar, vilket gör den lämplig för alla som letar efter en sådan plats att kalla hem.

Så fort du kliver in på fastigheten tar den underbara resortens vänliga personal dig iväg till en värld av förfining och storslagenhet. Fyra distinkta vardagsrum är möjliga på grund av den rymliga layouten, inklusive ett par ljusa lounger, ett biljardrum och ett rumpusrum/funktionsutrymme med vacker utsikt över tomten.

Resortliknande ryttarlyx mitt i naturlig prakt

Med sina lyxiga bekvämligheter och ett perfekt läge kan denna egendom lätt bli en femstjärnig resort. Med sitt fantastiska takfönster, toppmoderna apparater, bänkskivor i natursten och massiva butlers skafferi, är köket fokuspunkten i detta hem. Alla sju sovrummen, studiolägenheten och de fyra badrummen (inklusive mastersvitens vackra badrum och gasspis) är mycket lyxiga och bekväma.

De skifferbeklädda terrasserna i Castlemaine är en hyllning till de många sätt på vilka människor kan ha roligt och utnyttja naturen. De massiva ekarna som omger dessa terrasser håller dem svala. Det finns en stor pool, en privat BBQ cabana, en tennisbana med lampor, en studsmatta och cricketnät som gästerna kan använda under sin vistelse.

Detta är dock inte allt. Denna naturliga tillflyktsort är ytterligare utrustad med exceptionella faciliteter för ridsportentusiaster.

Elite ridanläggningar mitt i lyxigt boende

Ryttare har tillgång till ett antal faciliteter, inklusive en lada med 6 stall, en upplyst dressyr-/ridbana och 10 separata hästhagar. De som är intresserade av hästar och de olika ridaktiviteter som finns på dessa platser kan hitta vad de letar efter. Dessa grunder är ett idealiskt läge för ridning och andra ridaktiviteter.

59.23 Acre Equestrian Paradise når fastighetsmarknaden med alla bekvämligheter

Om du letar efter någonstans att bo som erbjuder både förstklassiga bekvämligheter och en aktiv livsstil, behöver du inte leta längre än Springfield Equestrian Luxury Resort. Detta hem erbjuder en fristad för individer som letar efter en privilegierad livsstil. Tack vare dess underbara läge nära stigarna i Lysterfield Lake Park, och dess närhet till bekvämligheterna i storstadsområdet, som alla ligger inom några minuter från fastigheten.

Fastighetens fantastiska läge nära Lysterfield Lake Park gör en naturvänlig livsstil möjlig. Om du vill göra Springfield till din egen oas av lyx och njuta av detta fantastiska sätt att leva, bör du inte låta detta tillfälle gå förbi dig.

RELATED ARTICLES

Mest populär