Saturday, December 9, 2023
HemNASCAR"Spire (Motorsports) Will Never Be Them" - Hurt Fans tittar i chock...

“Spire (Motorsports) Will Never Be Them” – Hurt Fans tittar i chock när Kyle Buschs prisade besittning täcks av en svart färg

För ungefär en och en halv månad sedan dök det upp nyheter om att KBM och Spire Motorsports var i avancerade diskussioner om ett potentiellt förvärv. Till en början viskades det att Spire bara var intresserad av butiken där Kyle Busch Motorsports har varit baserad sedan starten 2010. Detta verkade rimligt, särskilt med tanke på KBM:s neddragning och deras byte från sin långvariga allierade Toyota till Chevrolet för säsongen 2023 . Men dessa spekulationer dröjde inte länge.

Den 27 september meddelade Kyle Busch att Spire Motorsports officiellt hade förvärvat KBM. I deras ambitiösa strävan att bli en dominerande kraft i NASCAR, som konkurrerade med Hendrick Motorsports ställning, var Spire Motorsports satsning på att köpa KBM betydande. Trots de virvlande ryktena kom bekräftelsen av denna affär som ett ryck för många fans som har sett KBM dominera lastbilsserien i flera år.

Senaste twisten? Spire Motorsports förvandlar den tidigare KBM-butiken till sitt nya huvudkontor, med flera modifieringar på gång. Dessa förändringar verkar dock möta blandade reaktioner från både KBM- och NASCAR-entusiaster i stort.

Spire Motorsports ambitiösa drag för att förvandla den tidigare KBM-butiken

Spire Motorsports inleder en betydande omvandling av den tidigare KBM-butiken, ett utrymme med en rik historia. Butiken var en gång det operativa navet för Alan Kulwicki-teamet, en enbilsutrustning, i början av 1990-talet. Eftersom Next Gen-bilen kräver mindre utrymme blev det praktiskt att hysa ett tvåbilsteam på denna plats. Men med tillägget av ytterligare en Cup-bil, en lastbil och en deltidsbil Xfinity, som för närvarande hanteras av JR Motorsports, har utrymmesbegränsningarna blivit alltmer uppenbara. KBM, som tidigare har lyckats med upp till fem bidrag på en säsong, erbjuder ett rymligare alternativ för Spires växande ambitioner.

Enligt FOX Sports Bob Pockrass kommer Spire att flytta till den gamla KBM-byggnaden år 2024, och konsolidera alla tre deras Cup- och Truck Series-team på denna enda plats. Denna flytt kan också leda till att Spire säljer eller leasar ut sin nuvarande butik. Övergången innebär att Spires tre Cup-team flyttas till KBM-butiken, vilket markerar en betydande förändring i verksamheten. I sin obevekliga strävan efter att bli ett NASCAR-kraftverk är Spire Motorsports ivriga att bosätta sig på sin nya plats innan säsongen 2024.

De har redan börjat förnya sajten, börjat med ett nytt lager svart färg. Förändringen, även om den verkar fördelaktig för Spire Motorsports, har mött blandade reaktioner, även bland deras fans. Att se ett utrymme som en gång var synonymt med KBMs övergång till ett annat teams händer är ett gripande ögonblick för många i NASCAR-communityt.

NASCAR-communityt reagerar på Spire Motorsports översyn av Kyle Buschs tidigare butik

I en ny utveckling som rapporterats av Jordan Bianchi, är Kyle Busch inställd på att fortsätta med teamet som deltidsförare och rådgivare, efter KBM:s tillkännagivande att han hade skrivit på igen för att tävla i sina vanliga fem lopp 2024. Hans roll är förväntad. att vara besläktad med sin brors (Kurt Busch) vid 23XI, om än utan den formella titeln Chief Fun Officer.

Mitt i allt detta har de betydande förändringarna i butiken utlöst en våg av känslor bland NASCAR-fans, av vilka många aldrig personligen har besökt butiken. Så man kan bara föreställa sig hur Kyle Busch skulle känna sig när han besöker platsen som deltidsförare och rådgivare. De inbitna känner en stark känsla av fäste vid utrymmet, traditionellt förknippat med Kyle Busch Motorsports.

Onlinevideon som visar att butiken målas om svart på Reddit utlöste en uppsjö av reaktioner. Fansen höll inte tillbaka, med en som uttryckte: “Jag bryr mig inte om hur laddade med kontanter de är, Spire kommer ALDRIG att vara dem.” En annan nedslagen fan sa: “Tja, det är verkligen deprimerande.”

Till och med en Spire Motorsports-supporter deltog i den kollektiva melankolin och kommenterade: “Även som ett Spire-fan som gjorde ont att titta på, är jag säker på att de flesta av de faktiska minnena redan har getts till Kyle eller KBM-förarna, men wow…” Känslan av Förlusten var påtaglig bland NASCAR-entusiaster, med kommentarer som “Gråter just nu” och “Det gjorde verkligen ont att titta på.”

En annan kommentar reflekterade över KBM:s arv, “Det är tråkigt Jag är inte ett KFB-fan men KBM gjorde en enorm inverkan på sporten.”

När dessa förändringar utvecklas finns det en hoppfull förväntan att de kommer att leda till prestationer från Spire-förarna som speglar framgångarna för KBM:s förare.

“I was Dumbfounded”: Kyle Busch avslöjar den chockerande anledningen bakom försäljningen av KBM

RELATED ARTICLES

Mest populär