Friday, December 1, 2023
HemeSports"Spider-Man 3 Teaser": Fans reagerar på att OpTic Scump "Bumping Into" en...

“Spider-Man 3 Teaser”: Fans reagerar på att OpTic Scump “Bumping Into” en oväntad crossover i Call of Duty: Modern Warfare 3

Vem skulle ha trott att Spider-Man och Call of Duty kan användas i samma mening? Den senaste delen i Modern Warfare-serien har varit ute i över ett dygn nu och CoD-febern håller på att bli varm. Och en viral video av populära YouTuber Scump som spelar MW3 får lite extra uppmärksamhet hos fans. Varför? Call of Duty: Modern Warfare 3 har retat en ofattbar crossover!

Med lanseringen av CS2, överraskningen av RoboCop: Rogue City och betaversionen av The Finals, verkade releasen av Modern Warfare 3 vara den enda biten som saknades för FPS-fans. Efter lanseringen har den blivit en storsäljare på alla plattformar. Dessutom njuter många CoD-veteraner av Activisions senaste lansering. Samtidigt smälter CoD-legenden Scump det faktum att han stötte på…Spidey?

Call of Duty: Modern Warfare 3 hyllar grannskapets superhjälte, tack vare ett fel!

“Vad i helvete har jag just mantelt?” CoD-proffset delade med sig av en glimt av den lustiga händelsen. Han tog till X (tidigare Twitter) för att dela det roliga ögonblicket där han såg en annan spelare fastnat på en vägg. Inlägget hade rubriken “spider-man 2 ser lite annorlunda ut…”

Den mest rimliga motiveringen för videon kan vara ett mantlingfel som inträffade under showdownen. Men streamern bestämde sig för att bara “omfamna” felet och övervaka det pågående. För de omedvetna kan man under mantling hoppa till en stor höjd snarare än att gå upp till en högre plattform. De allvarligaste fallen av detta problem involverar att man blir knockad eller eliminerad på grund av fallskador. Detta är troligen resultatet av en hög Ping och en dålig internetanslutning.

Utan tvekan är Scump en av de mest hyllade spelarna i CoD och det faktum att han ställdes inför en sådan mantling glitch väckte många spännande reaktioner från samhället.

Fans kommer med roliga svar

Det var på tiden att den korta glimten av den oplanerade crossovern blev viral på internet. Från FPS-fanatiker till vissa web-heads, reaktionerna var fulla av lustiga utgrävningar på den olyckliga buggen som inträffade med Scump.

Säga vad du vill om Spider-Man 3-teaser i Marvel och Insomoniac Games’ Spider-Man 2, en användare har stämplat detta som teaser för nästa spel, Spider-Man 3.

En annan användare delade ett klipp från vad som ser ut som Spider-Man från Spidey and His Amazing Friends.

Under tiden har en användare liknat ögonblicket i början av klippet med Assassin’s Creed! Det är trots allt hur Assassin’s skala byggnader och andra höga strukturer i spelen.

Mitt i allt skämt uttryckte en spelare besvikelse över de ständiga buggarna i spelet och känner att MW3 inte är redo.

Så, vad är dina tankar om den senaste crossovern? Låt oss veta om du är imponerad!

RELATED ARTICLES

Mest populär