Wednesday, February 1, 2023
HemeSports"Spelet är bokstavligen bara tråkigt" - Största Call of Duty-innehållsskaparna Courage och...

“Spelet är bokstavligen bara tråkigt” – Största Call of Duty-innehållsskaparna Courage och Timthetatman frågar fansen Varför fungerar inte Warzone 2-innehåll?

Call of Duty-serien anses vara den största FPS-serien av fansen. Nästan varje år släpper Activision en helt ny del i franchisen, och communityn tar emot den frenetiskt. Men övermättnaden av spel och en mycket förutsägbar formel har gjort serien väldigt inaktuell för den bredare publiken.

Denna effekt har blivit framträdande eftersom det senaste Call of Duty-spelet, Warzone 2, har misslyckats med att locka tittare för innehållsskapare. Två av de största namnen inom CoD-scenen för att skapa innehåll, CouRage och Timthetatman uttryckte problemet på sina sociala medier och frågade fansen vad som gick fel.

Innehållsskapare klagar när Call of Duty Warzone 2 inte fungerar

Två av de största CoD-streamarna tog till sociala medier för att informera fansen om att deras senaste videor på Warzone 2 presterade mycket dåligt. De frågade samhället om anledningen till att spelet inte lockade några tittare. Fans kom fram med sina synpunkter och påpekade vad de trodde var problemet med spelet.

CouRage skrev på Twitter, han har sett att Warzone 2 presterar väldigt dåligt för honom och för andra kreatörer. han skrev, “Warzone 2.0-videor presterar sämre för nästan alla kreatörer jag ser på YouTube jämfört med även de senare stadierna av Warzone 1.0. Om du är ett mer avslappnat fan av CoD-innehåll och har mindre intresse för WZ2-videor, varför tror du det är det?”

DYK DYPARE

Timthetatman svarade på tweeten och lade till, “till alla som skapar WZ2-innehåll just nu kikar jag bara in här för att säga att mina senaste WZ2-videor har gjort värre än calderainnehåll så du är inte ensam.” Tim tog ett ännu lägre slag i spelet genom att säga att den äldre Warzone (Caldera) presterar mycket bättre än det nya spelet.

Fans ger sina teorier för spelets misslyckande

Många Twitter-användare svarade på tweets som presenterade sina teorier om varför spelet inte drar till sig mycket uppmärksamhet på onlinestreamingplattformen. Vissa fans sa att spelet är gammalt och inte erbjuder något speciellt som kan skapa intriger för nya tittare. De påpekade till och med att titeln på skaparens videor måste förbättras.

Kanske för att det är samma gamla innehåll från Warzone 1 bara med titeln “kolla in de här pistolerna i WARZONE2.0 de är trasiga” nästa video “kolla in den här PKM build no rekyl” Tim får en kärnvapen och ger sedan till en annan video av kärnvapen som om vi inte såg hans första.

— Anthony rico (@arico1021) 10 december 2022

Hur är folk förvånade över att spela samma skit i 4 år så småningom kommer att bli tråkigt.

— KY (@teflondong_) 10 december 2022

problemet är skapare som gör ointressanta videor.

— HunterTV☄️ (@itsHunterTV) 10 december 2022

Men många fans hävdade till och med att spelet bara är “tråkigt”, vilket är anledningen till att ingen slösar bort sin tid på att titta på onlineinnehåll i spelet. En del av communityn skyllde också på felen i spelen som förstör upplevelsen för många spelare och tittare.

De måste fixa buggarna och dela fler uppdateringar.

— CharlieIntel (@charlieINTEL) 10 december 2022

Bra sagt brorsan. Det var lätt att förbättra sig på och det fanns områden man kunde förbättra sig på för att bli mycket bättre. Så är det inte i det här spelet.

— chris (@OTTERvonSOCOM) 11 december 2022

Spelet är inte bra; det är en snoozefest. Varje enskild förändring de gjorde var värre än vad de hade tidigare. Inga plundrbara förmåner, inga ballonger, inga bärbara köp, alla förändringar är mycket värre

— Knarf☁️ (@KnarfTweets) 10 december 2022

Vad tror du är orsaken till denna nedgång i Warzone 2? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär