Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Spelare skulle återskapa ön" Populär Fortnite Streamer Sypherpk går sönder varje kommande...

“Spelare skulle återskapa ön” Populär Fortnite Streamer Sypherpk går sönder varje kommande kapitel 4-brottsläcka live-evenemang

När spelare förbereder sig för att starta sin resa genom Fortnite kapitel 4, är de också nyfikna på varför den kommande Fracture-eventet som leder till början av nämnda event är så lång.

Det har kommit nyheter om att den kommande frakturhändelsen är 40 minuter lång. Det är mycket längre än något annat Fortnite-evenemang någonsin har varit. Enligt vissa spelare är det redan vettigt.

Enligt Fortnites olika teasers skulle spelarens uppgift den här gången vara att återskapa den försämrade verkligheten på ön. Populära YouTuber SypherPK säger att “frakturen” som hänvisas till i denna händelses namn faktiskt är synlig i teaserbilden av själva händelsen. Tromben och allt som går sönder och flyger iväg representerar nämnda fraktur.

Herald kanske kallar många fler kromtornados under Fracture-händelsen

SypherPK säger att det kanske är Herald, som skulle orsaka nämnda fraktur genom att kalla in många tornados. Och sedan till och med försöka ta över eller förstöra nollpunkten. Blogginlägget som åtföljer teaserbilden av Fracture-eventet nämner också en emote som spelare skulle få för att genomföra detta event.

Bloggen kallar även denna händelse för en utomjordisk och oväntad social händelse. Alla har märkt på sistone att förra säsongen och den här nya teasern för evenemanget ger lite rymdvibbar. Det verkar som om spelarna skulle bege sig ut i rymden den här gången.

Den längsta händelsen i Fortnites historia som skulle spränga oss i rymden!

Det mest självförklarande tipset som spelare har fått om detta kapitels relation till rymden är dess kodnamn “Asteria” som betyder “stjärnornas” på grekiska. En annan märkbar sak med detta evenemang är att detta är det första Fortnite-evenemanget någonsin som tillåter spelare att gå med pågående. Det längsta evenemanget någonsin och det första evenemanget någonsin med möjlighet att gå med pågående.

Enligt en läckt spellista skulle det här evenemanget innehålla många aktiviteter, basket, fotboll, snöhög, fiske och till och med en NPC som kan ge dig uppdrag. Så spelarna undrar att det här kanske inte är något som skulle hända före evenemanget, utan något som spelarna kan göra efter. Medan de sprängs genom rymden till en ny verklighet.

Det betyder bara att detta kan vara första gången som spelare skulle kunna spela under stilleståndstiden. Och de skulle kunna se lekplatsen förändras efter händelserna och bara utforska den själva. Och det här efter evenemanget är kanske därför det här nya evenemanget skulle vara 40 minuter långt.

Spelare skulle Reforge ön efter händelsen

Den största spekulationen SypherPK har gjort är att Epic Games kanske den här gången vill att spelarbasen ska bestämma hur kartan ska se ut. Och det är därför de tillåter spelare att gå med i framsteg också.

Kanske skulle vi välja vilken del av kartorna som skulle följa med oss ​​till utrymmet eller kanske till Reality 153. Detta är den verklighet som vi skulle vara efter att vi har skapat om den från resterna av vår tidigare lekplats.

Spelarna är väldigt exalterade över just denna sak. Att kunna skapa sin egen karta skulle enligt vissa vara något riktigt otänkbart.

SE DETTA NU- Bästa Battle Royale-spelen på Playstation Xbox och PC

Så låt oss se vad som faktiskt händer under denna händelse. Det har säkert många spelares uppmärksamhet.

RELATED ARTICLES

Mest populär