Wednesday, February 28, 2024
HemUfc"Specifik typ av dum" - Trots att de har ett sammanlagt nettovärde...

“Specifik typ av dum” – Trots att de har ett sammanlagt nettovärde på över en miljard dollar, trollades Conor McGregor och Cristiano Ronaldo av fansen för att ha på sig dyra klockor

Conor McGregor sågs nyligen när han njöt av “Day of Reckoning”-boxningsevenemanget i Riyadh tillsammans med Cristiano Ronaldo! Paret var närvarande vid utställningen, som framhävdes av Anthony Joshuas seger över Otto Wallin och Joseph Parkers fantastisk upprörd vinst över Deontay Wilder.

Amerikas favoritvideo idag

Men fansen var också intresserade av att notera valet av tillbehör som visades! Mer specifikt var klockorna som bars av McGregor och Ronaldo en diskussionspunkt för fansen. Superstjärnorna var sportiga designerklockor av Hublot och Chopard. Men fansens reaktioner tyder på att samhället inte var så nöjda med den överflöd som visades!

Fansen trollar Conor McGregor och Cristiano Ronaldo för sina klockor

Conor McGregor och Cristiano Ronaldo fångade fansens ögon med deras interaktioner på “Day of Reckoning” i Saudiarabien. Medan paret verkade trivas på mässan, var deras klockor särskilt märkbara!

McGregor hade en LUC Tourbillon från Chopard som har värderats till $630 000. Samtidigt sågs Ronaldo bära en Spirit of Big Bang ‘King Gold’ av Hublot som kostar $75 000. McGregor frågade till och med Ronaldo genom att fråga honom: “Vem vinner?” om klockorna.

Men fansen var inte imponerade eftersom de gjorde sina tankar kända i kommentarerna!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Mac Life (@themaclifeofficial)

Så här reagerade samhället:

Vissa fans tog med humor i diskussionen och nämnde sina egna hållbara klockor.

Min gshock är lerbeständig tho

Ett fan tyckte att det var roligt att folk skulle investera i klockor som de sällan använder.

Det är lustigt att tro att folk skulle köpa ett sådant slöseri med en klocka att de aldrig brukar säga tid. Du måste vara en specifik typ av dum.

Andra skämtade om att jämföra nettoförmögenheten hos de två.

Jämför nu deras nettovärden lol

Några gjorde lätt av de höga prislapparna.

$630 000 eller $30 säger de båda samtidigt

Kritik riktades mot det opraktiska i sådana dyra klockor.

Ingen av dem har någon miniräknare. Jag behåller mitt casio. Tack.

Det fanns misstro mot idén att spendera hundratusentals på en klocka.

Jag skulle aldrig spendera en halv miljon av en klocka, även om jag var miljardär

Vissa fans erkände förvirring om fascinationen med lyxklockor.

Har aldrig förstått klockspelet. Jag kan inte se skillnad på dessa och billiga knockoffs

En touch av sportrivalitet injicerades också i samtalet.

en besegrad av khabib och en besegrad av Messi

Fansens kommentarer om Cristiano Ronaldo och Conor McGregors dyra klockor återspeglar en blandning av humor, jämförelser och kritik. Samtalet innehåller till och med en touch av sportrivalitet, som kopplar McGregors förlust till Khabib Nurmagomedov och Ronaldos förlust mot Lionel Messi. Sammantaget belyser dessa kommentarer olika perspektiv på värdet eller bristen på dyra klockor. Ändå gjorde ‘The Notorious’ också några intressanta kommentarer om en blivande ‘superkamp’ mot en boxningslegend vid evenemanget!

McGregor ropar “PacMan” för en superfight

Under ett utbyte med Turki Al-Sheikh, mannen bakom evenemanget, uttryckte McGregor sitt fortsatta intresse för en match mot Manny Pacquiao, och föreslog till och med en match i Saudiarabien! I ett hetsigt ögonblick utmanade McGregor Pacquiao att “odla en uppsättning ba**s” och gå upp i viktklass.

Senare, i en annan intervju, upprepade McGregor förslaget och betonade de ekonomiska insatserna. Irländaren har sett en uppgörelse med Pacquiao i flera år och avslöjade: “Pengar pratar? Tja, Manny är redan skyldig mig åtta miljoner via domstol eftersom han skrevs på till mitt förvaltningsbolag och sedan inte höll sitt avtal.”

Frågan uppstår om UFC skulle tillåta en sådan crossover-kamp eller inte. McGregors animerade upptåg och ihållande tillrop har hållit utsikten till en McGregor-Pacquiao-krock vid liv. Den karismatiske irländarens vilja att underhålla idén i Saudiarabien lägger till intriger till den potentiella matchupen, vilket gör fansen nyfikna på resultatet av denna pågående saga!

Tror du att Conor McGregor kommer att slåss mot Manny Pacquiao i framtiden eller kommer UFC aldrig att tillåta det? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär