Monday, February 26, 2024
HemOlympics"Speaking Out of Personal Experience": 3x Wrestling World Champion David Taylor tycker...

“Speaking Out of Personal Experience”: 3x Wrestling World Champion David Taylor tycker synd om NLWC Wrestling Stars outnyttjade potential

David Taylor är en trefaldig världsmästare i brottning som har varit en absolut gigant i kategorin 86 kg. Medan Taylor för närvarande förbereder sig för de kommande olympiska spelen i Paris, arbetar han också på att öka sin närvaro på sociala medier. Även om Taylor har gett många shout-outs till flera brottare, gav han nyligen stora komplimanger till en lysande talang från Penn State.

Amerikas favoritvideo idag

Nittany Lions Wrestling Club (NLWC) har flera brottare från Taylors alma mater, Penn State University. En nyligen uppladdad video på sociala medier fångade David Taylor när han komplimenterade ett Nittany-lejons brottningsprestanda. Faktum är att han också sa att PSU-stjärnan fortfarande är långt ifrån sin topptalang.

David Taylor med mycket beröm för formidabel talang

Penn State University är ett av de största kraftpaketen när det kommer till NCAA Division 1 brottning. En av dess mest formidabla brottare, Greg Kerkvliet, brottas i viktklassen 285lbs och är en bevisad matchvinnare. FloWresting publicerade nyligen en rulle på Instagram som visade upp Kerkvliet i en match när han brottades ifrån sin motståndare. Rullen har texten “David Taylor sa att brottning med Greg Kerkvliet är som att brottas med ett kylskåp.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av FloWrestling (@flowrestling)

Värden frågade Taylor om han brottades Kerkvliet på NLWC, som han sa, “Nej. Okej. Nej det gör jag. Jag menar, alla är som, frågade Greg mig, och jag bara, du vet, mitt tänkesätt är som: “Jag är i överlevnadsläge”. Jag menar, jag talar bara av personlig erfarenhet. Jag menar, det är som att brottas med ett kylskåp. Han är bara så stark och snabb och explosiv.”

Medan Taylor till en början drev iväg i beundran, lade han omedelbart tillbaka sina analytiska glasögon och sa: “Jag vet inte om han verkligen förstår sin fulla potential. Och det ser ut som den där matchen, det är som att det är den bästa Greg jag någonsin sett.” David Taylor nämnde också att Kerkvliets säsongsstart kommer att driva honom till stora höjder när säsongen fortskrider. Intressant nog är detta ytterligare ett tillägg till NLWC-laget som Taylor sa kan ta sig an OS.

NLWC vid OS i Paris 2024

David Taylor kommenterade nyligen ett avsnitt av hans “No Name Podcast”. Enligt hans påstående kan USA vinna flera guldmedaljer i OS om de skickar NLWC som Team USA. Detta djärva påstående fick nyligen återklang av den kända brottningsanalytikern Justin Basch.

ASLO LÄS – USA:s regerande världsmästare i brottning David Taylor bär tränarhatt mitt i sina förberedelser inför OS i Paris 2024

NLWC innehåller redan jättar inom global brottning som David Taylor, Kyle Dake och Kyle Snyder. Alla dessa män har redan tagit flera världsmästerskap och guldmedaljer och har också bevisat sin duglighet vid OS. Med OS bara 240 dagar kvar, hur många brottare från NLWC kommer att ta på sig USA-singlet i Paris?

SE BERÄTTELSE – Jag kan brottas med vem som helst när som helst: Den orankade Purdue Wrestler bevisade sitt skryt

RELATED ARTICLES

Mest populär