Wednesday, December 6, 2023
HemGolfSpanska proffset Jon Rahm avslöjar sin "inspirerande" upplevelse när han spelade med...

Spanska proffset Jon Rahm avslöjar sin “inspirerande” upplevelse när han spelade med Tiger Woods vid 2022 Masters Tournament

Idrottsmän inspirerar ofta andra med sina prestationer på planen. Nåden och beslutsamheten som de spelar med är extremt fängslande. Men vissa storheter, även efter ett dåligt spel, kan motivera andra, och så var fallet för Tiger Woods vid 2022 Masters.

Den amerikanska legenden inspirerade Jon Rahm, inte genom hans prestation utan genom hur han bar sig själv och sin beslutsamhet på banan.

Woods inspirerar Rahm med sin beslutsamhet

Trots sin olyckliga olycka i början av 2021 var golflegenden fast besluten att spela de viktiga spelen. Han dök upp för tre av majorerna i år. Det var tufft för fansen och spelarna att se Woods kämpa på grund av de skador han ådrog sig. Men den 15-faldiga majorvinnaren, med allt han gick igenom, lyckades ändå inspirera spelarna.

På Masters i år parades Tiger ihop med Jon Rahm i sista omgången. Vid det 7:e hålet sattes duon på klockan, och Tiger “försökte på något sätt få fart”, sa han i en nyligen intervju. Resten av spelarna tittade föga imponerade på funktionärerna. “Han gjorde redan ett fantastiskt jobb när han försökte röra sig upp och ner för kullarna”, sa Rahm.

Jon, som inspirerades av Tigers beslutsamhet, sa att att gå på Augustabanan också var en av de svåraste promenaderna inom golf. Han tillade att han och de andra spelarna såg verkligheten som kamerorna inte gjorde, av hur mycket det tog på legenden. “Han gör lite av en show för kameran, som om han inte kommer att visa hur mycket han verkligen gör ont,” sa Rahm. “Det är verkligen inspirerande,” tillade han, och såg Tigers kamp och såg honom “flytta runt i rummet när det inte finns någon som tittar.”

Tiger Woods drog sig ur Hero World Challenge

För bara några dagar sedan drog sig den 82-faldiga PGA Tour-vinnaren ur det inofficiella PGA Tour-evenemanget på Bahamas. Tiger valde att hålla sig till sina värduppgifter eftersom han hade problem med att gå. Utan tvekan hade kursen i Augusta, tillsammans med de andra mästarna, tagit ut sin rätt.

Legenden nämner ofta att han pressar sig själv till gränsen, och det kommer verkligen ikapp honom. Han lider av “polisens häl” för tillfället, vilket gör det outhärdligt att gå och därmed spela på banan omöjligt.

Han ska spela i ‘The Match’ nästa vecka och trots att han hoppar av den här veckan hoppas han fortfarande på det. Tror du att vi får se golflegenden på banan med en klubba i handen nästa vecka? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär