Tuesday, February 27, 2024
HemGymnastics"Soul So Happy": Entusiaster överflöd av spänning när Georgia Gymnastics Freshman Records...

“Soul So Happy”: Entusiaster överflöd av spänning när Georgia Gymnastics Freshman Records första perfekta 10 på över ett decennium

För den senaste veckans NCAA-gymnastiksäsong tog Missouri Tigers emot Georgia Bulldogs i en SEC-uppgörelse. Så långt in i mötet har det slagits många skolrekord och 6 talanger markerade med perfekta 10. Den 21 januari var det ännu en dag av spektakel då Georgiens stigande namn chockade publiken till perfekta 10 på Ojämna. Barer.

Det var en dag av vändningar, bokstavligen och bildligt talat den 21 januari på Stegeman Colosseum. Det var en gungande strid mellan de två lagen med en förskjutning av gunst med apparater. Men i slutändan med 197,4-197,050 ombord var det Tigers som tog hem vinsten. Icke desto mindre tillhörde rampljuset för kvällen ingen annan än Lily Smith, och gymnastikpubliken höll helhjärtat med.

En tia för nybörjaren

På lördagen gick nybörjaren Lily Smith till barerna för att få en perfekt 10:a med en absolut grace. Poängen gjorde att ynglingen blev den första nybörjaren i Georgia gymnastik som fick den högsta poängen sedan 2001. Dessutom bidrog Smith med 9,950 på balken och 9,925 på golvrutinen. Med det steg Smith inte bara till andra plats i landet på barer utan tillkännagavs också som SEC Freshman of the Week. Gymnastics Now tog till Instagram för att dela det vinnande ögonblicket. “Kvinnors GOTW. Lily Smith (Georgien)” stod inlägget under rubriken.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Gymnastics Now (@gymnastics__now)

“Det känns fantastiskt,” sa Smith. “Jag kan inte ens sätta ord på det. Jag har drömt om att få en 10:a i ett collegelag eftersom det är så annorlunda än att få det i en klubb.” Och när ynglingen firade gymnastikprestationen tillsammans med hennes lag, firade entusiasterna med henne.

Fans förundras över gymnastikens perfektion

Lily Smiths rutin för ojämna barer var en perfekt kombination av vassa rörelser och ett fortsatt flyt. De gymnastikentusiaster som prydde ett skarpt öga var snabba med att påpeka den förträfflighet den presenterade. ”Har inte sett sådana här rader sedan nastia. hon har en underbar ncaa-karriär framför sig!” en av kommentarerna läst. Kommentaren var dock inte den enda som pekade på likheterna mellan den 5-faldiga OS-medaljören och Lily Smith. “Hennes repliker påminner mig om @nastialiukin underbara bararbetare”, skrev en annan.

Längre fram uttryckte ett fan den lycka rutinen utstrålade. ”Hennes tåspets gör min inre gymnastsjäl så glad! Bra jobbat!” Det följdes ytterligare av “Hennes repliker är fantastiska.” Medan lovorden fortsatte att strömma in över det utmärkta framträdandet, tillade en av dem helt enkelt: “Välförtjänt.” Med framträdandet lade ynglingen till en andra SEC-vecka. Och som den första kommentaren läses, kan Lily Smith föreställa sig en glittrande gymnastikväg.

Inlägget “Soul So Happy”: Enthusiasts Abound in Excitement as Georgia Gymnastics Freshman Records First Perfect 10 in Over a Decade dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär