Friday, December 1, 2023
HemWrestling"Sooner This B*tch is Gone The Better": Fans i fullständig förnekelse när...

“Sooner This B*tch is Gone The Better”: Fans i fullständig förnekelse när #FireRondaRousey trender igen

Det verkar som att få fans fortfarande inte är nöjda med att Ronda Rousey håller SmackDown Women’s Champion för närvarande. På måndagen steg #FireRondaRousey-trenden snabbt tillsammans med RAW och det kom några fientliga kommentarer från fansen till henne. Det räckte dock inte för fansen då de återigen höjde sina röster genom Twitter med samma trend vid sidan av SmackDown.

På Survivor Series försvarade Ronda Rousey sin titel mot Shotzi Blackheart. Hon vann matchen, men det fanns flera missade fläckar och missar runt 10 minuter. Fansen var inte glada över att se det och startade därför en trend Twitter genom att använda hashtaggen #FireRondaRousey.

Uppenbarligen är fansen inte längre glada över att se henne och delade flera kommentarer på Twitter. De var alla emot The Arm Collector och de ville ha henne ur WWE på grund av hennes senaste matcher.

Nedan är reaktionerna som fansen delade på Twitter med #FireRondaRousey som blev trendiga tillsammans med SmackDowns senaste avsnitt.

Fans som stöder påståendet om brand The Rowdy One!

Dagen @RondaRousey får sparken från wwe är dagen då jag kommer att vara riktigt glad #FireRondaRousey

— Flawless (@Liv_flawless) 3 december 2022

#FireRondaRousey eller så kommer jag ALDRIG någonsin att se WWE eller AEW igen

– Alberto Garcia (@mann3ify2) 3 december 2022

de #FireRondaRousey Taggen är inget annat än haters och jag älskar det. jag är med dig.

— daisy HAYTER ERA (@HAYASHlSHlTA) 3 december 2022

Jag håller med om denna hashtag, ju tidigare den här tiken är borta desto bättre #FireRondaRousey

— Shane Johnson (@ShaneJo44178964) 3 december 2022

Ronda kan inte ens dyka upp för att jobba, Triple H släpper henne redan, ingen vill ha henne här. #Slå ner #FireRondaRousey #WWE

— Tyson S Black (@Tyson_S_Black) 3 december 2022

Flera användare av sociala medier var missnöjda.

Mycket ombord för #FireRondaRousey rörelse. SD-damdivisionen lider av att hon är mästare. Hon slaktar varje match hon är med i, vilket i sin tur gör att de andra brottarna ser dåliga ut också. Det nya med att hon var där tog slut för länge sedan. #Slå ner

— TONY KHOCAINE (@WRESTLEWIRED) 3 december 2022

@WWE snälla du #FireRondaRousey varför lämnar du saker till henne istället för att få henne att jobba för det.. 😒🙄

— Martin 🌙 (@martinkgn_) 3 december 2022

2019 respekterade hon inte @WWE och den @WWEUniversum på en viral video. #FireRondaRousey

— David Carpenter (@autisticace) 3 december 2022

Ronda Rousey är så dålig på brottning att de var tvungna att dra henne från Smackdown ikväll. Hon är varumärkets mästare. Trips, släpp henne. Hon är inte värd pengarna. #FireRondaRousey

— Josh Kuhl (@KuhlJaybird) 3 december 2022

Några av fansen är dock inte medvetna om denna trend och ett fåtal tycker inte att det är rättvist med The Baddest Woman on the Planet.

Varför är #FireRondaRousey ?? Vad har hon gjort den här gången lol

— Jack Burton (@72polar) 3 december 2022

Vad är det med #FireRondaRousey på sistone vet jag att jag ser en anledning som inte var dålig men vad gjorde hon egentligen?🤷‍♂️

— Lone Wolf (@LoneWinter01) 3 december 2022

Fnissar åt peeps som fortfarande slösar bort sin energi med #FireRondaRousey hashtag.

— Carl 🦩 (@deadeditors_) 3 december 2022

Rousey var inte med i det senaste avsnittet av SmackDown. Ändå är hon ett stort drag i WWE och var också i UFC. Hennes första lopp med den blå märkestiteln hade några minnesvärda ögonblick, men den andra hittills har inte haft någon.

DYK DYPARE

Säkert kommer WWE att komma på något och ge den tidigare UFC-mästaren en långvarig fejd som också kommer att stärka hennes nuvarande löpning.

Ronda Rousey vs Raquel Rodriguez matchen är i rykten för Royal Rumble

Inför Survivor Series slöt Rousey en allians med Shayna Baszler och attackerade Shotzi. Raquel Rodriguez anslöt sig senare till fejden när Shotzi tog med henne som partner i tagglagets match mot Rousey och Baszler.

Nyligen delade Wrestling News nyheten att WWE planerar Rodriguez och Rousey-matchen på Royal Rumble för SmackDown-titeln. Från och med nu säljer den tidigare NXT-mästaren en skada som hon valde i tagglaget mot Rousey och Baszler.

WWE har ännu inte planerat för Rodriguez för Royal Rumble för närvarande. Om dessa planer är slutgiltiga kan fansen se en ny fejd som kan göra Rowdy Ones titel minnesvärd. Senast när båda stjärnorna möttes i maj tidigare i år, hyllade många fans och kritiker deras match.

Vad tycker du om Ronda Rousey vs Raquel Rodriguez? Dessutom, vad tycker du om #FireRondaRousey-trenden? Kommentera din åsikt nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär