Saturday, January 28, 2023
HemNBA"Someone Take Old Man's Phone Away": Shaquille O'Neals "Baby Avatar"-trend gör fansen...

“Someone Take Old Man’s Phone Away”: Shaquille O’Neals “Baby Avatar”-trend gör fansen hysteriska

Shaquille O’Neal har ett unikt sinne för humor som han visar på sin podcast, TV-framträdanden och sociala medieplattformar. Tidigare idag tillbringade den fyrfaldige mästaren sin tid online med att dela information på sina sociala medier från olika delar av världen. Inläggen innehöll memes, basket, bodybuilding och magi-relaterade videor. Ett särskilt inlägg stack dock ut för fansen och fick dem till ett skrattanfall.

Den digitala skaparen Gil Finkelstein delade ett gäng foton på sitt @thebabysuperstar-konto, som i huvudsak var babyavatarer av Shaquille O’Neal. Det är säkert att säga att Shaq blev imponerad av dessa bilder, eftersom han delade inlägget på sina Instagram-berättelser.

Men den store Aristoteles tog detta ett steg före och konverterade en av avatarerna till en video. Den här videon visade Shaqs babyavatar som dansade till ett steg samtidigt som han hoppade på en ny trend. Steget innefattade att flytta vänster höft. “I just wanna rock uh uh uh..” var bildtexten till videon. Detta fick Shaq-fansen att väsnas när de översvämmade Big Diesels inlägg med sina reaktioner.

Fansen reagerar när Shaquille O’Neal laddar upp en bisarr video

Fansen var snabba med att kommentera Shaqs inlägg. Medan den skrattande emojin dominerade kommentarsavsnittet, blev vissa fans också lite häpna över videon. En kommentar, i synnerhet, sa: “Någon tar bort gubbens telefon.” Många hävdade att Shaq helt enkelt var uttråkad. Videon fick till slut cirka 109 337 likes. Här är några av reaktionerna:

“Shaq behöver hans telefon konfiskerad”

“Jag vet inte ens vad jag ska säga dig bror”
“Vad tittar jag på just nu”
“Bröder har tråkigt”
“Shaq vad händer gumman”
“En annan shaq W bro är en absolut legend”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

Å andra sidan verkade vissa fans roade av Diesels sinne för humor.

Bästa inlägget jag sett på evigheter

Jaha 😂😂😂😂😂😂

Ge mig din telefon 🤦🏽‍♀️😂😂

Vad tittar jag på just nu 💀

Baby Shaq 🔥👏🙌🙌🙌

Shaquille O’Neals spel för sociala medier

En webbplats rapporterade nyligen att Shaquille O’Neal tjänade ett uppskattat belopp på 45 033 dollar för varje inlägg han publicerade på sociala medier under lockdownen. Dessa siffror fortsätter att öka, vilket ökar hans nettovärde på 600 miljoner dollar. Dessa inlägg inkluderar utdrag av hans fånighet, produkt- eller varumärkesreklam samt bilder på honom själv. Medan pengar läggs till på hans konto, siktar han på att förbli äkta online även under en varumärkesaffär.

DYK DYPARE

I en intervju talade Shaq om att sälja en produkt subtilt och mjukt. Han hävdade att han inte tvingade på folk sin åsikt eller använde den traditionella dialogen med att sälja föremål till allmänheten. Han sa att hans taktik är att få folk att skratta och inspirera dem med sina inlägg.

Medan han citerade ett exempel talade den trefaldiga MVP-finalen om sitt gamla partnerskap med Oreos och sa: ”Jag ropar ut och säger: ‘Jag äter Oreos. Hur många kan jag äta på 15 sekunder?’ Och det får dig att skratta, du pratar om Oreos och sedan köper 10 procent av de 4 miljoner människorna Oreos.”

Med det sagt är det säkert att säga att Shaqs sociala mediespel alltid har varit på plats. Vad tycker du om Shaquille O’Neals babyavatarvideo? Låt oss veta i kommentaren nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär